onsdag 21 december 2016

Aurinkosähkö

Yli omien tarpeiden tuotettu sähkö voidaan myydä sähköverkkoon. Aurinkosähkö on ekologinen vaihtoehto, joka pienentää kiinteistön sähkölaskua. Aurinkovoimalat Kivikossa ja Suvilahdessa tuottavat sinulle aurinkosähköä kotiin. Aurinkoenergiaa on pohjoisessakin Suomessa saatavilla lähes koko vuoden ajan ja sen mahdollisimman tehokas hyödyntäminen lisää säästöjä entisestään.


Luonnon energia talteen aurinkopaneelien avulla.

Aitoa omaa aurinkoenergiaa kotiin ja yritykseen. Aito-aurinkopaketillamme maksat kaikki aurinkosähkön tuottamiseen liittyvät laitteistot eli paneelit, invertterin ja oheislaitteet kuukaisittain kuukauden maksuajalla. Hintaan lisätään kotitalousvähennyskelpoiset asennuskustannukset, jotka veloitetaan ensimmäisen erän . Tutustu tietopaketissamme tarkemmin aurinkosähkötuotannon hyötyihin ja haittoihin, sekä sen hyödyntämisen mahdollisuuksiin Suomessa.


Rakennusten 0-energiatavoitteiden astuessa vaiheittain voimaan tulee aurinkoenergian merkitys kasvamaan lähivuosina huomattavasti. Tämän lisäksi kasvua vauhdittaa lisääntyvä tietoisuus elinympäristömme tilasta. Järjestelmien hinnat ovat laskeneet viimeisen kymmenen . Investointi aurinkosähköä tuottaviin paneeleihin ei ole maatilalla kovin kannattavaa, jos hankintaan ei saa tukea.

Pielisen Karjalan kehittämiskeskuksen . Esimerkiksi toimitilarakennuksissa aurinkosähkö vähentää ostosähkön määrää juuri silloin, kun rakennukset kuluttavat sähköä . Laita aurinko tuottamaan. Saat toimivan ja oikein mitoitetun järjestelmän niin kotiin, mökille kuin suurempiinkin kohteisiin. Säästä ja vähennä kulutusta asumuskohteissa joissa sähkövirran käyttötarve on vähäisempi.


Katso lisää sivuiltamme ja ota yhteyttä. Oman aurinkovoimalan ostaminen voi kannattaa, jos sähkön pystyy käyttämään esimerkiksi omakotitalon käyttöveden lämmittämiseen. Keskustele aurinkoenergian hyödyntämisestä ja aurinkosähköjärjestelmistä. Uusiutuva energia, vihreämpi tulevaisuus!


Ryhdy aurinkosähkön tuottajaksi. Aurinkopaneeleilla tuotetun sähkön ympäristövaikutukset ovat hyvin pienet. Lisäksi aurinkosähkö on asennuksen ja verkkoon liittämisen jälkeen täysin ilmaista sähköä. Aurinkoenergia on siis kannattavaa - niin luonnolle, ympäristölle ja omavaraisen aurinkoenergian . Meidän Talon asiantuntijat vastaavat neljään usein toistettuun väittämään aurinkosähköstä. Kannattaako aurinkosähkö Suomessa?


Oikein mitoitettua aurinkosähköä jokaiselle.

Keuruun Sähkö Oy tarjoaa korkealaatuiset aurinkosähköjärjestelmät sähköntuotantoon omakotitaloihin, taloyhtiöihin, suurkohteisiin ja vapaa-ajan asuntoihin. Yhdessä kumppanimme Solartukku Oy:n kanssa tarjoamme aurinkosähköjärjestelmien lisäksi näiden asennustelineet . Verkkoon kytketyt aurinkosähköjärjestelmät omakotitaloihin, yrityksille ja julkisille kohteille. Meiltä saat aurinkosähköjärjestelmät kilpailukykyisen hintaan, halutessasi myös asennettuna. Mitoitamme Teille tarkasti aurinkosähköjärjestelmät sähköverkkoyhtiönne tuntikohtaisten kulutustietojen perusteella.


Kirjoittaja: energia-asiantuntija Janne Käpylehto. Maatila on erinomainen paikka uusiutuvan, omavaraisen sähkön tuottamiseen aurinkopaneeleilla. Sähköä käytetään ympäri vuorokauden, kattopinta-alaa riittää ja suurehkojen investointien tekeminen on tavallista. Oulun satamassa valaistaan aurinkosähköllä isoja varastoja ja toimistoja, Toholammilla sen voimin pullotetaan lähdevettä. Yhä useammat yritykset ottavat aurinkovoiman osaksi energiaratkaisujaan.


Yritykset voivat ostaa Oulun Energialta . Nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen ja ryhtyä sähkön pientuottajaksi auringon avulla. Vastauksia 4Lukukerrat, Uusin viesti 06. Linkkejä edullisiin paneeleihin (ulkomailta ja kotimaasta).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg