onsdag 21 december 2016

Snygga radiatorer

Radiatorer med snygg design. Tar man sig tid att leta, kommer man att upptäcka att radiatorerna inte bara är vita och platta alternativt vågiga längre. Inred med snygga radiatorer. Välj till exempel Kos eller Faro eller en sektionsradiator Delta för att förnya ditt hem.


Elementen har väldigt lång livstid. Så därför är chansen stor att just du är en av dem som har sina originalelement kvar på väggen.

Och i sanningens namn, slitna föråldrade element är inte så snygga. Vad kan du då göra åt detta? Ett tidigare populärt sätt var att . Vattenburen värme eller direktverkande el? Oavsett vilket behövs element som är energieffektiva, det lönar sig i längden.


Och de får gärna vara snygga att se. Snygga element för badrum och bostadsrum. Hela vårt liv beror på värme.

Från skyddande värme i livmodern till skön värme i hemmet: Värme ger liv och en känsla av trygghet. Under över 1år som vårt företag har funnits har värme hela tiden inspirerat oss att utveckla nya element som blivit . Epecon AB är en ledande aktör på den svenska marknaden inom radiatorer och konvektorer för vattenburen värme och ingår i Lyngson-koncernen. För dig som letar efter radiatorer till badrum har vi ett stort urval. Men även genom element och snygga handdukshållare får du upp värmen i våtrummet. Idag finns det så oerhört många olika element och designer . I förra numret av Härligt Hemma gjorde jag ett reportage om snygga element.


Här i Sverige är ju inte utbudet så där jättestort, men några godbitar finns! Här är fem element som jag gärna skulle ha hemma! Passar i allt från sovrum, vardagsrum, kök och badrum!


Detta konstverk kommer från Varmital, så himla snyggt. Jag gillar när man tar något nödvändigt ont i hemmet och designar till det. Varför ska vi omge oss med fula saker liksom? Som det här med element , eller radiatorer som kanske är den rätta benämningen. Jag har sådana här gamla stora element i min lägenhet, de är jättefina men slitna.


Man brukar räkna med cirka 75Watt per kvadratmeter om radiatorn skall orka med att värma upp utrymmet på egen hand. I vårt sortiment hittar du allt från enklare oljefyllda element med smarta energisparfunktioner, till snygga radiatorer som designats för att passa in med din inredning. Välkommen till Sveriges unika radiatorfabrik.

Här dimensionerar och tillverkar vi radiatorer helt efter dina önskemål – oavsett om du är husägare, installatör, grossist eller arkitekt. Detta är ett synsätt som har levt kvar alltför länge. Vi har insett vilken potential som finns. För oss är radiatorer inte bara ett medel för att skapa ett perfekt inomhusklimat året runt. Purmos radiatorer för vattenburen värme tillverkade av råmaterial och komponenter av hög kvalitet.


Det handlar lika mycket . Från det traditionella till det moderna. Alla PURMO radiatorer är ämnade för slutna vattenburna värmesystem. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Thermopanel Vfinns nu med en snygga , slät designprofil – Plan. Någon som vet var man kan hitta snygga , design radiatorer för vattenburen värme som inte kostar skjortan.


Dagens element är så snygga att du gärna vill visa fram dem som en del av inredningen. Se vårt stora utbud och hitta en modell som passar dina behov. Behoven och kraven kan variera för vilket element som passar ditt uppvärmningsbehov.


Var köper man snygga element ? Här hittar du tillverkare till oljefyllda, vattenburna och elektriska element.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg