måndag 19 december 2016

Kattsand pellets

Igår fick vi hem vår första matkasse och i denna beställning hade jag även lagt till andra varor som vi behöver - t ex kattsand. När jag ska byta hela lådan på kvällen upptäcker jag att det är pellets jag har köpt och inte kattsand. Pappersströ är betydligt lättare att bära hem än kattsand tack vare sin låga vikt. Hitta den bästa kattsanden för dig och din katt!


Vi har ett stort sortiment av kattströ från marknadens bästa varumärken.

Köp i butik eller på granngården. Här hittar du bra kattsand från kända märken. Vi säljer det populära och ekologiska peewee kattströ. Vilket är ett bra kattströ pellets.


Snabb leverans och hemköring. Inget kattsandsmärke är bäst på allt, men de miljövänliga alternativen får högst betyg när Testfakta jämför åtta olika sand- och strösorter för kattlådan. Det är 1 nedbrytbart och klumparna kan spolas ned i toaletten.

Dittills hade vi i flera år bara använt kattsand från Kanada med närmast ” magiska” och helt unika förmågor. Visserligen var det både dyrt och hade transporterats långväga, men lite får man väl offra för att det . Pellets av cellulosafibrer. Men dessa använde de outblandat med vatten dvs torrt pellets. Men det finns också klumpbildande kattsand gjord av bland annat träfibrer och växtfibrer.


Till de icke klumpbildande hör naturmaterial som träströ och pellets av pappersmassa. Det finns också sorter gjorda av . Kattsand och kattlådor är ett absolut måste för kattägare. Husses kattströ är en 1 naturlig produkt som gör det lätt att hålla kattens låda ren. Produkten är miljövänlig utan skadliga tillsatser. När pelletsen blir våta bildar de ett stro.


Dag 1: Börja med att du tillsätter ungefär näve Peewee kattströ i din gamla kattsand. Dag 2-4: Tillsätt 2-nävar Peewee kattströ i din gamla kattsand. Peewee är det miljövänliga, ekonomiska och hygieniska ströet.


Du slänger endast förbrukat strö.

Det är vanligt med konstgjort grus gjort av torkad lera, och pellets gjorda av pappersmassa eller träspån. Kristallkattsan även kallad silica kattsand , är en sorts kattsand som är gjord av kiselsyragel. Kattströ kan ha olika egenskaper.


Kattströ eller kattsand , vad föredrar egentligen katten? PeeWee luktar ingenting och räcker länge! Vi har alternativen och vi vill slå ett slag för våra miljövänligare alternativ, som dessutom är helt odörfria.


Om katten är inomhus mycket bör den ha en kattlåda. Innehållet i kattlådan kan vara av san lera eller av miljösmartare alternativ såsom träpellets som blir till . De är biologiskt nedbrytbara och kan komposteras. Silbotten kan tas bort om du vill använda toalådan med vanlig kattsand. Jag undrar vilket ni tycker är bäst? Jag tycker att den har fungerat jättebra och det luktar inget bajs alls!


Personligen tycker jag att jag aldrig testat något bättre. Vanlig kattsand går inte att bryta ner eller förbränna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg