onsdag 21 december 2016

Rengöringsmedel

Rengöringsmedel är ett samlingsnamn på medel som används vid olika former av rengöring. Många är detergenter baserade på tensider (ytaktiva ämnen). Oftast tänker man på hushållsrengöringsmedel som används vid till exempel tvättning, diskning eller städning. Det finns även många rengöringsmedel för specifika . Detta är endast ett urval av vårt sortiment.


I våra varuhus hittar du många fler varor!

Nu visas sortimentet för Stockholm. Ange postnummer för exakta leveranstider och sortiment: OK. Vi har upptäckt att du har varor i din varukorg som inte är tillgänglig för det ifyllda postnumret. Här finner du BAUHAUS sortiment av rengöringsmedel. Propplösare, impregnering av sten, rostfläck och oljefläcksborttagare från kända varumärken exempelvis.


Allrengöring, såpa, spray. Vill du spara både pengar och värna om miljön när du städar? Här är recept på helt naturliga rengöringsmedel du bör känna till hur du gör!


Förutom bra redskap behövs rengöringsmedel.

Hos Office Depot kan du köpa storförpackningar av rengöringsmedel till alla typer av ändamål. Vår affärsidé: Sveriges billigaste matkasse. Nysåpade golv och ett skinande rent badrum gör gott som belöning. Vi hjälper dig att komma igång. Här hittar du såpa, badrumsspray, universalrengöring, köksspray, fönsterputs och mycket mer.


Håll spishällen blank och fin med glashällsputs. Flera av våra rengöringsmedel är miljömärkta, håll utkik efter dem. Handla rengöringsmedel till ert företag hos oss.


Vi har allrent, grovrent, sanitetsrent och golvrengöringsmedel till bra priser och snabba leveranser. Köp billiga rengöringsmedel här! Stort utbud av olika typer av rengöringsmedel för alla syften! FAKTA om rengöringsmedel. Alla rengöringsmedel innehåller förutom vatten en blandning av en mängd kemikalier.


Rester av rengöringsmedel är farligt avfall. Syror är frätande ( lågt pH). Visa filter Stäng filter. Många tror att man måste använda rengöringsprodukter köpta i butik för att hålla hemmet rent.


De kemikalier som används i desinfektionsmedel är ofta mycket farliga för både våra familjemedlemmar och miljön.

Läs om några naturliga rengöringsmedel som du kan . Koncentrerat och högeffektivt för rengöring av trätrallar. Ta hand om din bil på bästa sätt med rengöringsmedel från bland annat Turtlewax och Kärcher. Kontorsmaterial och kontorsvaror med 1-dagars leverans.


Frakt från kr, Pärmar 16:kr. Förordningen gäller alla kemiska produkter som an- vänds till att rengöra fasta ytor, kläder, textilier och husgeråd. Högalkaliskt rengöringsmedel.


Du Jetin är utmärkt som fälgtvätt inom fordonsindustrin. Inom livsmedelindustrin lämpar sig produkten för rengöring av lokaler, utrustning samt för bryggerier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg