torsdag 22 december 2016

Service siemens vitvaror

Dina hushållsprodukter ska förenkla ditt liv. Om du använder, underhåller och rengör dem med omsorg, förbättrar du både prestanda och livslängd på produkterna. Vi tar oss an reparationer både under och efter garantiti och löser av problemen vid vårt första . Siemens service - ingen kan din produkt . Innovativ teknik och stilren design skapar framtidens lösningar för kök och hem.

Jämför våra vitvaror samt hushållsmaskiner och inspireras till din hemmiljö. Fastighetsautomation, brand- och säkerhetssystem. Industriautomation, drivteknik och industriella tjänster.


Vi har valt att specialisera oss på heltäckande service av vitvaror. Det innefattar all service av vitvaror till privatpersoner, företag och fastigheter. Tre servicekontor Lidköping, Skövde och Hjo som täcker upp Skara, Vara, Götene, Mariesta Falköping, Töreboda, Hova, Gullspång, Tidaholm, Tibro och Karlsborg.


Med landsomfattande service bestående av egna tekniker och partnerverkstäder med specialutbildade tekniker kan du få snabb service dygnet runt - alla dagar i veckan. Vi har lång erfarenhet och våra kunder är både privatpersoner och företag.

I våran butik på Fyrislundsgatan 79B, Uppsala, säljer vi och lagerför ett stort antal produkter till såväl vitvaror som storköksutrustning och tvättstugor. Vi tillhandahåller även reservdelar till dessa. Electra är ett företag i GarantGruppen och verkar med erfarna servicetekniker i Nordvästra Skåne.


På den här webbplatsen hittar ni all information . Vi är ackrediterade servicegivare. Till detta tillkommer reservdelar. EP- Service erbjuder reparation och service av vitvaror och tvättstugeutrustning. Köp vitvaror till ert nya kök från Bosch, Simens och Electrolux hos oss på Hagaköket. RUT-avdrag för reparation och underhåll av vitvaror i köparens bostad.


Vitvaror som omfattas av detta är tvätt. Märken vi utför service på är bl. Vi har även reservdelsförsäljning över disk.


I dagens samhälle har det tyvärr blivit ont om företag som både säljer och tar ansvar för service och reparationer. Vi utför även service på märken via Garantgruppen. Varumärke AEG, Electrolux, Elektro Helios , Husqvarna. Såg siemens nya vitvaror riktigt fin disegn , är det ngn som har ngn uppfattning hur kvalliten är på deras produkter , har varit inne på miele hela tiden.


Väntar service på mikron imorgon.

Vi säljer även reservdelar över disk till märken som vi servar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg