tisdag 13 december 2016

Erikshjälpen örebro

Vår fina butik hittar du i Bistaområdet på Åbyvägen 1. Det finns många parkeringsplatser framför butiken. Genom att du skänker dina saker till oss hjälper du ett lokalt arbete för ungdomar . Varje onsdag har vi en mängd nya prylar framplockade. Erikshjälpen Second Hand Örebro.

Du hjälper också till lokalt i Örebro med omnejd. Sveriges största söktjänst för öppettider. I början av februari öppnar ytterligare en second hand-butik i Örebro. Vi har fått cirka 3kvadratmeter.


Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Det var då den svårt blödarsjuke Erik Nilsson som 17-åring grundlade organisationen till förmån för utsatta barn. Visa fler bolag på denna adress.

Om företaget FÖRENINGEN ERIKSHJÄLPEN SECOND HAND I ÖREBRO i Örebro. Där finns barnhemmet Emanuel, som behöver medel för att renovera kök, köpa nya sängar och ny sängutrustning samt måla om fastigheterna. Läs mer om barnhemmet Emanuel. Som biståndsorganisation . Come Togethers gör ett minuters uppträdande där projektambassadörerna berättar om resan och projektet.


Det blir även afrikainspirerad musikuppträdande. Tid:Onsdagen september besöker vi Örebro. Status, offentliga värden.


Behöver du ha kontaktinformation till company i Örebro ? Du kan antingen ringa dem på telefonnummer. Vår verksamhet riktar sig främst till utsatta barn i utvecklingsländer. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Skänker du något samtidigt som du handlar så får du gratis fika! I dag handlar hela förmiddagsprogrammet om medmänsklighet - något som det behövs extra mycket av i tider som dessa.


Behållningen går till biståndsarbete i ett 20-tal länder.

Annons: Det var ”Farbror Erik” som drog igång det hela . Framtidsveckan i Örebro län. Vi i ROS som jobbat ideellt med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg