torsdag 29 december 2016

Keramiskt glas till kamin

Rakt eldfast glas 109x231x4mm EX-gl-109x231. Beställ ett nytt glass som passar perfekt för din kamin eller insats med bara ett par klick. Till luckorna i en braskamin rekommenderar vi ett keramiskt glas - neoceramglas, som tål väldigt hög värme. De vanligaste är den transparenta N-och den opaka (vita) N-med likartade egenskaper.


Neoceram, keramiskt glas , braskaminer, kaminer.

Se mer om egenskaper i tabellerna . Keramiskt glasbit till flamvakten Pellx Classic kamin. Jämför priser och läs recensioner på Kaminer. Välkommen till PriceRunner!


Härdat glas - ett mycket starkt glas som splittras i tusentals bitar om det går sönder. Lamellglas - ett säkerhetsglas som inte splittras utan hänger ihop om det går sönder. En liten ide kanske kan vara glasluckan ur en ugnslucka , men tål den de 6-7?


Det kostar närmare 8kr.

Han köpte i stället ett keramiskt glas av en lokal glasmästare för 6kr. Ska jag köpa vanligt härdat glas igen och vara försiktigare? Om du bara skall ha den till myseldning så fungerar det bra att göra glasdörrarna lagom täta ;). Glaset kan också användas till att stänga ute UV-ljus, då det låter bara en liten del av det övre UV-ljuset tränga igenom. Bland våra tillbehör hittar du fläktar,.


Dra nytta av den energieffektiva. Golvskydd Våra golvskydd finns i olika utföranden och är tillverkade i härdat glas eller plåt. Stilren, ändå spektakulär.


Dia är en vägghängd kamin från Harrie Leenders som drar blickarna till sig. Svanenmärkt, grå, svart eller aluminium och med luckglas av keramiskt glas. Contura 5är svenskarnas favorit.


Störst risk för exploderande glas har braskaminer som är minst tio år. De har härdat glas, inte lika hållbart som keramiskt glas som används i dag. Om kaminen har borrade hål för handtag i glaset ökar risken. Kassetterna finns i fyra olika utföranden, med en eller två dörrar och stora rutor av värmetåligt keramiskt glas , som ger en fin och tydlig upplevelse av elden.


Eventuellt mellanrum mellan spiskassetten och eldstadens kant kan lätt fyllas med hjälp av ett snyggt täckgaller. Välj mellan en kassett helt i svart eller grått gjutjärn.

Våra spiskassetter är gjutna och designade för att passa alla typer av öppna spisar. Våra murspisar är konstruerade för att tåla belastningen från en murad skorsten. Gediget gjutjärn garanterar att murspisens eldstad behåller sin form och funktion, år efter år.


Konstruktionen kompletteras med tåligt keramiskt glas. En modern, effektiv och miljövänlig kamin utformad för välisolerade hem! Med den nya apparaten teknik, keramiskt glas kaminen toppar är väldigt populära , men det finns en Need to Know hur man rengör varje dag spill. Hyllplats: Välj varuhus Loading. Slut Begränsat lager I lager.


Till spiskaminen hör som standard en hållbar gjutjärnslucka med keramiskt glas. Ett praktiskt förvaringsutrymme finns nedtill. För tätning av spisluckor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg