torsdag 29 december 2016

Lock till rör

För enkel kapning av koppar- och plaströr m. Verktyget trycks fast på röret och vrids fram och tillbaka. Rörklammer mini med snäpplock , 2-pack. Besök oss via vår webbshop, i våra butiker i Rinkaby och Jönköping.


Med invändig montering minskar risken att ändlocket lossnar vid hantering av rör i fält. Logga in för att se prisuppgifter.

Avrundat till hel förpackning. Den valda artikeln har blivit ersatt. Välj butik för att se lagerstatus för butiken. BAUHAUS har ett stort sortiment av kopparrör och klämringskopplingar. Här finner du även alla koppling.


Namn, LOCK RFÖRNICKLAD. Köp minst st få rabatt. Rabatten dras av i kassan.

Lagerstatus: Lagervara (RÖR i lager). Lock till medicinbägare art. Då ytvatten skall avledas används betäckning med galler. Variabla betäckningar är steglöst justerbara i höjdled.


Betäckning B A1VEhar dessutom. Plastlock 6till K 600. Brunnsbetäckning 3med lock Fastskruvat 701. Leverantör: Ahlsell AB, Division Gelia. Plattvärmeväxlare BAODEI.


Vi har plastfötter i olika utföranden till både kvadratiska och rektangulära fyrkantsrör och runda stålrör. Måtten som vi anger är alltid yttermått och fötterna är anpassade efter en godstjocklek på 5-mm. Formen på plastfoten är . Någon har tagit utomhus-locket till röret som går ner till vår oljepanna (röret för påfyllning). Troligen hade den ett värde som metall, försvann i samband med att annat metall försvann.


Nu måste vi köpa ny, men var hittar man en sådan? Jag har letat på nätet men vet inte riktigt vilka ord jag ska söka på. Filtersand Som ” tillbehör” till främst .

Bottenspetsar – Bottenspets med inv. Köp komplett taksäkerhet hos Lantbutiken! LOCK TILL T- RÖR - 50mm isolering svart PM150. Glasrör ml med skruvlock och konisk botten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg