torsdag 29 december 2016

Excenterslipmaskin bäst i test

VI HAR TESTAT DE HÄR EXCENTERSLIPARNA. LADDA NED HELA ARTIKELN och se vilken excenterslip som klarade sig bäst. Har dessutom vunnit endel bäst i test (snabb avverkning, bra vikt, inkoppling av dammsugare, flerhandsgrepp). Köpråd excenterslipmaskin.


Excenterslip - bra men inte allra bäst. Då bör du klicka dig in på vårt excenterslip bäst i test , du kommer inte bli besviken!

GDS kommentar om maskinen var: Visst är maskinen dyr men den är värd varje krona. Unik vibrationsdämpning: låg vibrationsnivå även . En bra slipmaskin har hög säkerhet, snabb hastighet och fungerar för att finslipa material. Vi jämför de bästa slipmaskinerna på marknaden. Variabel hastighetsreglering - perfekt för precisionsarbeten. Mjukstart och slipsula med integrerad motorbroms för perfekt slipresultat.


Bäst i Test - Vi i Villa. Tänker man bara skaffa en slipmaskin i livet så är en excenterslipmaskin ett bra alternativ.

Den kan slipa på både välvda och plana ytor och i bland även polera – en bra maskin för båtägaren alltså. Denna välgenomtänkta excenterslipmaskin är full av smarta och praktiska funktioner som gör användandet till en fröjd. Vilken är egentligen bäst ? Slipmaskiner är verktyg för att slipa och polera både trä och metall.


Här väljer du vilken typ av slipmaskin du behöver, vilken kraftkälla den ska använda och om du behöver dammutsug. De flesta modeller använder nätdrift, men ett fåtal slipmaskiner använder batteri eller tryckluft. Tänk på att vissa slipmaskiner inte kan . Modell, Betyg, Pris, Testkommentar. Några av de vanligaste sliptyperna är excenterslip , deltaslip och planslip.


VIKTIGA DETALJER NÄR DU VÄLJER EXCENTERSLIP : HANDTAG: Du ska ha ett bra grepp om maskinen när du arbetar med den. Därför ska det finnas minst två handtag du kan hålla, och de ska vara belagda med gummi. Det bästa är om du kan justera eller flytta runt stödgreppet.


MOTORKRAFT: Motorns effekt är. Bra priser och snabb leverans på Nordens största varuhus! Testvinnare är Metabo FSR 2Intec, men det finns flera bra köp. Bosch GBS AE Professional.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg