måndag 26 december 2016

Avfuktare kallvind

Information om fukt, avfuktare och mögel även kallat vindsmögel. Här visas och beskrivs grundläggande om installation av Acetec avfuktare på vind. Beskrivning av begreppet vindsavfuktare och vad du ska välja för avfuktare för att säkra klimatet på vind.


Det kanske räcker till att börja med att sätta in en värmefläkt, det är antagligen för kallt för att en avfuktare skall fungera bra. Trygghetsvakt eller avfuktare ? Av dessa vindar är utförda som kallvind med självdragsventilation.

De vanligaste orsakerna som gör att vindar möglar. Våra avfuktare och krypgrundsavfuktare är marknadens effektivaste och energisnålaste avfuktare. Våra avfuktningsaggregat är avsedda för krypgrun torpargrun källare, vind , torkrum, garage mm. Munters avfuktare är gjorda i tåliga och rostfria lättviktsmaterial. De lämpar sig för såväl krypgrunder som kallvindar.


Hög prestanda och energieffektiva. Patenterad teknik för hygrodynamisk avfuktning. Till skillnad från andra avfuktare , kontrollerar den ventilationen på vinden genom att endast ventilera vinden när detta är gynnsamt.


På så vis blir den mycket energisnål.

I många fall, när fukthalten är för hög, är en effektiv lösning att installera en avfuktare eller mekanisk ventilation, vilken väljs efter just de förutsättningar som råder och för att vara så energi- och kostnadseffektiv som möjligt. Om det redan uppstått skador, som till exempel mögel eller röta, kan vi hjälpa till med . Att ställa dit en vanlig avfuktare verkar inte funka eftersom de inte klarar kylan. Möjligen kan luften bli något torrare men det räcker inte för att förhindra konvektionsskador på en välisolerad kallvind vid luftläckage. Så för att lösa mitt problem så behöver jag en avfuktare.


Kanske blir bättre då huset får ventilation, men . Miljön blev gynnsam för mögel. Sanering och avfuktning hjälper! Alla vinds- och installationsfoton i den här broschyren kommer från samma objekt: en vind i en vanlig svensk villa som drabbats av mögel.


Vinden sanerades av en välrenommerad saneringsfirma och en DST- avfuktare installerades. Idag är utrymmet torrt och . Läs mer om fastighetsaffär. Om man har problem med fukt på sin vind , finns det en rad olika åtgärder man kan vidta. Det vanligaste är att man installerar en avfuktare.


Vi säljer och monterar svensktillverkade krypgrundsavfuktare med års garanti till fast pris. Våra sorptionsavfuktare har hög kapacitet, låg energiförbrukning och bra kvalitet vilket uppskattas av våra kunder. Installation avfuktare : 25.


Har du en fuktig vind kan fukten sätta sig i trä och isolering, vilket i sin tur kan orsaka mögel och röta.

Skadorna brukar främst drabba yttertakets insida och takbjälkarna. Har du redan mögel- eller fuktskador måste du ta reda på varifrån de kommer. Hör av dig till oss om du misstänker fuktproblem på din vind. Hur en vind fungerar och vilka risker det finns med konstruktionen är några av de frågor som vi svara på via undersidorna.


Hittar du inte svar på din fråga kontakta oss via e-post eller telefon. En kallvind avser ytan närmast yttertaket på ett hus som ligger över takisoleringen men under yttertaket. Denna produkt ger dig ett basskyd men då värme inte tillförs kan mögelpåväxt inte helt uteslutas. Sju års garanti förutom på fläkten.


Beställ din avfuktare här. Vi erbjuder avfuktare för kallvind och krypgrun komplett med eller utan installation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg