fredag 23 december 2016

Takfläkt ventilation

Motortyp: AC motorer (64). EC (Lågenergi) motor (25). Takfläkt för bättre ventilation till lågt pris! Köp en Östberg takfläkt billigt på nätet hos ventilation.


Stort sortiment av takfläktar från Östberg.

Vi har en takfläkt för just Era behov. Rektangulär uppåtblåsande takfläkt tillverkad av pulverlackera galvaniserad stålplåt. Mer luft gör oss mer produktiva. Forskare i USA har undersökt hur ökad ventilation påverkar energianvändning och produktivitet på arbetsplatser i sju städer. Detta motsvarar en ökad förtjänst på över 50 . Med en tillförlitlig ventilation i ditt hus andas du renare och friskare luft som ger dig möjlighet att behålla ditt och dina barns hälsa.


En tillräcklig ventilation tar bort lukt, matos och skadliga gaser från byggnadsmaterial.

Samt förebygger fuktrelaterade mögel- och rötskador. Små barn är känsligare än vuxna och har lättare för . Vi kan leverera Fläktmotor med fläkthjul till äldre takfläktar från Systemair typ TFER. Formulärets nederkantFläktmotor TFER till samtliga takfläkt som reservdel enbart motor med fläkthjul och kondensator ingår. Reservdel kan inte återlämnas.


Inre rör av förzinkad tunnplåt. P-seriens takfläktar och frånluftshuvar kan monteras vattentätt med en genomföring. Takgenomföring TG består av, överbeslag TGÖ. Finns i både profilerat och. Underbeslag TGU, av galvaniserad stålplåt.


Lackerad i svart polyesterlackerad galvaniserad. Jag hade från början tänkt en Vilpe takfläkt. Dock är det ett gammalt otätt hus så jag räknar inte med full mekanisk ventilation.


Med VILPE takfläktar kan bostadens frånluftsventilation eller valda delar av den hanteras, t. Energieffektiv brandgasevakuering och ventilation i en och samma fläkt! Används i ventilationssystem för kommersiella lokaler, industrilokaler, verkstäder, varuhus, förråd m.

Vill man bara ha ventilation utan återvinning så är mekanisk frånluft med takfläkt ett bra alternativ. Enkel installation, lite underhåll och låg investering är tre bra argument för mekanisk frånluft. Däremot så återvinner en takfläkt ingenting av den luft som transporteras ut från huset och det gör att det krävs mer . Har hög prestanda och driftsäker. Fläkthjulet är utrustat med bakåtböjda skovlar.


Ytterrotormotorn har underhållsfria dubbelkapslade kullager. Kommer med integrerat motorskydd och kopplingsdosa med skyddsklass IP 54. För varvtalsreglering kan transformator .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg