fredag 30 december 2016

Kaminer uddevalla

VI FIXAR HELHETEN FRÅN BESTÄLLNING TILL MONTAGE. Din nya kamin hittar du billigt bra pris – stort utbud av kaminer - braskamin, insatskamin, murspis, trädgårdskamin - installation av kamin. Kaminer - kaminer , skorstensrenovering, insatsrör, murspisar, braskaminer, eldstäder, glidgjutning, spiskassetter, murning - företag, adresser, telefonnummer.


Besök oss gärna i vår butik där vi visar upp vårt sortiment. Vi är återförsäljare åt de största kaminleverantörerna på marknaden, vi kan leverera helheten från beställning till montage.

Om ni behöver reservdelar till er kamin, kassett eller kakelugn så hjälper vi gärna till. Ni kan även köpa rökrör samt övriga tillbehör . Sveriges ledande butiker och kedja för brasvärme. Vi erbjuder braskaminer, kaminer , eldstäder, skorstenar, kakelugnar, vedspisar. Kontakta våra återförsäljare av kaminer i Uddevalla. Vid installation av eldstad så finns det en del att ta hänsyn till.


Det är bland annat viktigt att kontrollera att bjälklaget tål belastningen, att avståndet mellan brännbart material och skorsten är tillräckligt samt vad sotaren behöver för att på ett säkert sätt kunna ta sig upp på taket.

Vi är bäst på Vitvaror, Ballingslöv kök, Contura kaminer och Luftvärmepumpar. Vår ambition är att alltid leverera en hög servicenivå! Dessutom installerar vi allt vi säljer. Hos oss kan du lita på att du köper kvalitet till bra pris med stor trygghet.


Vi säljer och monterar kaminer , kakelugnar, öppna spisar m. Hos Brasvärmegruppen hittar du kaminer av högsta kvalitet. Vi utför all installation från eldstad till skorsten. Välkommen in i våra butiker. Våra återförsäljare hjälper dig att hitta rätt kamin och skorstenslösning. Välj din region för att hitta den närmsta återförsäljaren av Contura braskaminer.


BAUHAUS utbud av kaminer omfattar allt från prydnadskaminer som drivs utan ved till braskaminer för uppvärmning. På BAUHAUS finns kaminer för alla behov o. Intresserad av skorstensfria kaminer eller av att köpa en fristående kamin, väggkamin eller insatsbrännare? Besök vår webbplats för info om våra återförsäljare. Stures Spisar AB i Alafors är en komplett leverantör av braskaminer från ledande leverantörer.


Vi hjälper dig hela vägen från köp till installation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg