torsdag 15 december 2016

Luftvärmepump för små utrymmen

Att värma små utrymmen är lite speciellt. Många väljer lösningar som har ett lågt inköpspris, som flyttbara el-element. El-elementen är dock dyra i drift och ett dåligt alternativ ur miljösynpunkt.


Att installera en kamin och elda, är svårt då ett så litet utrymme snabbt blir för varmt. Det blir svårt att få en lagom temperatur.

Här har vi valt ut pumpar som passar för det lite mindre huset som Attefallshus och de funkar även bra i garaget eller andra mindre utrymmen. Vid val av luftvärmepump till attefallshus och friggebodar är det viktigt att välja en liten värmepump , som är anpassad för små utrymmen med liten luftvolym. Välj gärna en modell med inverterstyrning eller varvtalsreglering, vilket innebär att pumpen varvar ned då det inte behövs så mycket värme, istället för att köra på full.


Du ska köpa luftvärmepump och vill snabbt få reda på vilken som är den bästa värmepumpen idag. Och du har kommit helt rätt! På denna sida kommer vi nämligen att titta närmare på vilka luftvärmepumpar som vunnit i testerna den senaste tiden. Men du kommer också att få veta vilka saker .

Jag är inte någon expert inom livsmedel så jag kan inte råda dig där. Dock har jag kunskaper inom värmepumpar. Flera tillverkare erbjuder bra pumpar till en billig peng som funkar ypperligt i små utrymmen. Mitsubishi luftvärmepump på vägg.


Luftvärmepumpar för små boytor? Här finns värmepumpar för både små och stora hus. Värmepumpar som passar bra i sommarstugan.


Någon som har några rekommendationer för en prisvärd luft- luftvärmepump för min kolonistuga? Den behöver inte ha wifi, eller andra fancy-tillbehör, jag önskar bara hålla några graders underhållsvärme i stugan. När jag surfar runt verkar liten betyda uppvärmning för runt 80moch nog så dyrt för mig.


Välkommen till PriceRunner! En viktig del i valet av värmepump är även innedelens mått. Innedelen har en kompakt design för enkel placering i mindre utrymmen. Detta gör att luft-luftvärmepumpen från Fujitsu är perfekt både som utbytespump men även som alternativ i små utrymmen.


Jämför pris och kvalitet på en luft- luftvärmepump - Beställ fler gratis och oförpliktigande erbjudanden på värmepumpar här!

Daikin Slim Compact är en effektiv luftvärmepump för små utrymmen. Innedelen är kompakt för att lättare kunna placeras även i små utrymmen. Med ett diskret värmepumpsskyd som du kan måla i samma färg som huset eller ett värmepumpstak, kan du ge din luftvärmepump lite extra skydd. De flesta väljer att installera någon form av värmekälla i sitt nya attefallshus.


Här berättar vi om olika uppvärmningsalternativ till attefallshus, så att du kan hitta en uppvärmning som passar just dig. På BAUHAUS finner du luftvärmepumpar från kända varumärken som Panasonic. Komplettera din befintliga värmelösning med en luftvärmepump ! Toshibas kompakta 1-vägskassett är lätt att installera och lämplig för små utrymmen såsom hotell, kontor, gästrum och receptioner .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg