onsdag 28 december 2016

Vedspis glaslucka

Vilken vedspis passar mig? Här finner du vedspisar från Nordic Heating, både med och utan vattenmantel! Westbo standard med glaslucka. För nybyggda hus eller vid mekanisk ventilation kan spisen kompletteras med uteluftsanslutning.


Ta del av Sveriges bästa pris! Skillnaden mellan en ny och gammal vedspis.

Många undrar vad skillnaden egentligen är mellan en ny och gammal vedspis och allt handlar om förbränningen . Hos Kaminexperten lever drömmen om lantliga kökspisar, vi har alla typer utav vedspisar, vedugnar eller köksspisar och även vattenmantlade spisar. Numera finns det också moderna vedspisar som liknar de elektriska med vit front och glaslucka. Man kan också hitta varianter som kan eldas med pellets som utnyttjas då den ved som lagts in har brunnit ut. De mer avancerade vedspisarna ger både längre brinntid samt minskar vedåtgången. Tänk på att anlita en fackman . Lohberger LC Rustical.


Man kan även med vår sockel individuellt välja sidobeklädnad allt från strukturputs till kakel.

Har man bänkskivor i granit i köket k. Ytterligare ett nytt utseende finns att välja i mellan på denna modell. Vi kallar den Husqvarna No 26. Tilluftsanslutning är nu möjlig på alla modeller.


Ben till spis är tillval. En vedspis gör dig oberoende av el och du kan i alla lägen laga din mat och värma din bostad. Vi har vedeldade köksspisar från den lilla enkla nostalgiska till moderna med glaslucka och keramikhäll. Alltså en lite större modell som ger en extra.


Eldstadsluckan har nu extra tjockt gjutgods. Spisen är förbättrad genom att bl,a, godstjockleken är ökad på överhäll och plattor. Den sammanlagda vikten har därför ökat från till 1kg vilket gör att spisen avger strålningsvärme under en längre tid. Mät innerhöjden upp till överkanten på infästningen av den nedre gångjärnstappen. För rundade kakelugnar mät där ramen slutar inne i ugnen, vanligen cirka en centimeter innanför gångjärnskrokarna.


Kopiera denna sida och skriv in måtten och faxa till. Vi funderar på att passa på och även köpa en helt ny, modern vedspis , eftersom moderna spisar inte behöver fyllas på lika ofta, håller värmen bättre, förmodligen ger högre effekt och har en hög trivselfaktor med glaslucka , där man ser elden brinna. Idag är elden från en gjutjärnskamin eller vedspis främst en mysig, kompletterande, värmekälla men också ett stämningsfullt och vackert inslag. En vedspis för dig som vill ha en stor eldstad men har begränsat med plats.


Wamsler K150S har hög funktionalitet, stora fibertätade öppningar och luftspringor för kylning av frontplåten.

Dess välutvecklade förbränningsteknik gör den till en av Wamslers miljövänliga storsäljare. Dovre CB3T är en mellanstor gjutjärnskamin med extra stor glaslucka som ger en eldupplevelse utöver det vanliga. En charmerande, liten men effektiv, kamin. Stor glaslucka i förhållande till spisens yttermått.


Täljstenskaminen Contura 26T låg kan utrustas med en fläkt som effektivt sprider värmen från rum till rum. Kompakt täljstenskamin med god värmelagring och generös glaslucka. Perfekt kamin för dig som söker en rejäl täljstenskamin, men i mindre format. Wamslers senaste lågprisalternativ Westminster K1Exclusive med glasad till eldstaden är en miljövänlig vedspis till mycket förmånligt pris.


Trots priset har Wamsler fortfarande lyckats med design och funktionali.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg