onsdag 21 december 2016

Öppen spis göteborg

Kaminer, öppna spisar , braskaminer, kakelugnar och skorstenar i Göteborg från Contura, Jötul, Spartherm, Dovre och Keddy med flera - Brashuset AB. Vi har även ett brett sortiment av reservdelar och tillbehör till gamla och nya spisar. Genom nära samarbete med skickliga hantverkare kan vi alltid erbjuda kompletta lösningar för just dina behov och önskemål. Välkommen till Skorstenspojkarna!


Vi hjälper dig som bor i Göteborg med omnejd att göra rätt val vid kamin och eldstad. Hitta din eldstad hos Göteborgs Brasvärme.

Spis - skorstensrenovering, braskaminer, eldstäder, spisar - kakelugnar, vedspisar, öppna spisar , insatsrör, murspisar - företag, adresser, telefonnummer. Skorstensfolket Göteborg Arne Samuelsson utför skorstensrenoveringar, tätning av rökkanaler och ventilationskanaler samt installerar och sköter underhåll av kaminer. Det finns många tusen eldstäder installerade i Göteborg som är av varierande ålder och kvalitet. För att undvika pyreldning ska din eldstad alltid ha samtliga rökgasspjäll helt öppna.


Har du synpunkter eller frågor kring vedeldning så kan du kontakta miljöförvaltningen via Göteborgs Stads kontaktcenter. Ska du installera en eldstad? För att få installera en eldstad krävs att du får ett startbesked.


Du ansöker om startbesked genom att lämna in en anmälan till stadsbyggnadskontoret.

I vissa fall, om skorstenen tydligt påverkar byggnadens utseende, kan det även behövas ett bygglov. Det gäller främst om skorstenen placeras . Här hittar du kaminbutiker i Göteborg. Köp din nya Contura braskamin hos en av våra återförsäljare och få en kamin som är bra för både miljö och ekonomi. Erixon Eldstäder är specialist på eldstäder och kaminer i Göteborg. Vi samarbetar med välkända butiker, byggare och arkitekter i Göteborg med omnejd.


Kontakta oss för mer info ! Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att jämföra priser på allt från Kaminexperten Kaminer till orientmattor! Vårt köpskydd garanterar dig en säker affär. Stures Spisar AB i Alafors är en komplett leverantör av braskaminer från ledande leverantörer. Väl mött till Göteborgs mysigaste kaminbutiker!


Vi är belägna i Torslanda i Göteborg och i Härryda strax bredvid Landvetter flygplats. Här har Ni chansen att i stressfria miljöer välja den eldstad som passar just dig och din fastighet. På BAUHAUS erbjuder vi en mängd tillbehör till braskaminer och öppna spisar.


Välj bland eldställ,gnistgaller, golvplåtar, skyddsgaller och mycket mer. På BAUHAUS hittar du garanterat ett komplement för din kamin eller öppna spis ! Vitlackerad skorstensfri öppen spis Stämningsskapande öppen spis som har utseende som den typiska engelska öppna spise.

Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. INSTALLATIONS- OCH DRIFTSMANUAL TILL BRASKAMIN. Tack för att Ni valde en kamin från Kaminexperten. Denna produkt kommer ge Er många år av trivsel och värme.


När dessa följs kommer kaminen . Göteborgs Kaminmontage arbetar med installation, renovering och underhåll av eldstäder och skorstenar. Allt fler värmer upp huset med ved. En hälsofara för människor med luftvägsproblem.


Vedeldning är ett problem, säger Naturvårdsverkets expert.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg