torsdag 15 december 2016

Elda vetlanda

Eldabutiken är en unik sammanslutning av specialister inom modern brasvärme. Alla medlemmar har mångårig erfarenhet av allt som rör miljöriktig vedeldning. Tillsammans bildar vi ett nationellt centrum för brasvärme där du som kund får kvalificerad hjälp genom hela processen från planering till färdig . Hos Eldabutikerna får du hjälp av fackfolk – både montörer och butikspersonal. Vi hjälper dig att göra en trygg och säker installation.


Sveriges största söktjänst för öppettider.

I § i Föreskrifter om avfallshantering för Vetlanda kommun står det: Eldning av trädgårdsavfall, t ex löv, grenar, kvistar, gräs (även svedjebruk), är endast tillåtet utanför detaljplanelagt område respektive område med sammanhållen bebyggelse när eldningsförbud inte råder. Det är alltså förbjudet att elda inom . Alla som arbetar i våra butiker har mångårig erfarenhet av miljöriktig vedeldning. Innan du installerar värmepump, eldsta braskamin, insats eller kakelugn ska du anmäla detta till miljö- och byggförvaltningen. Fjärrvärmenätets hjärta är kraftvärmeverket på Stickanområdet i Vetlanda. Fram till att kraftvärmeverket blev klart har en del värme alstrats genom att elda olja, en hantering som nu nästan helt försvinner vilket betyder . STOR VILLABRAND – Skulle bara elda i pannan….


Dela: Huset totalförstört. Vedeldningen gick helt fel.

Räddningstjänsten larmades 15. Vid framkomst brann det kraftigt från . I köket finns plats för matbord framför fönster mot baksidan. Ekparkettgolv, bröstpanel och vitt tak.


Vardagsrum i vinkel med del i anslutning till kök för större matsalsmöbel. Upptäckarscout är på tisdagar 18. Vi träffas och hittar på saker både ute och inne. Programmet kan bestå av paddling, spårning, ba laga mat ute, elda , leka, ha tävlingar, scoutinvigning, knivtillverkning med mera. Kvällen avslutas med en enkel andakt.


Vardagsrummet är stort och här finns en öppen spis som ni gärna får elda i. I vardagsrummet finns också en bäddsoffa som personer kan sova i. I det stora sovrummet finns en dubbelsäng och i det lilla sovrummet finns en våningssäng. Våningssängen går att dela till två enkelsängar, men rummet får då inte så stor golvyta . Elda aldrig om det finns minsta fara för brand. Vid torrt väder rå- der ofta eldningsförbud.


Om du har eldat - släck ordentligt med vatten. Kontakta kommunens räddningstjänst. Du kan bli dömd till böter och skadestånd om elden sprider sig.


Att elda med pellets är både ekonomiskt och klimatsmart.

Vi säljer och mm pellets som kommer från svensk råvara. Den största delen av råvaran kommer från SCAs egna skogar och sågverk i mellannorrland. SCA har kontroll på råvaran från planta till pellets för att säkerställa bästa möjliga kvalitet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg