fredag 30 december 2016

Euronom elpanna

Hos oss hittar du hållbara, rostfria, högeffektiva och svensktillverkade värmepumpar, systemtankar och andra produkter som solfångare och vedpannor för vattenburen värme. I första hand till privatmarknaden, men våra största produkter passar även större fastigheter. Kika på våra produkter och läs någon berättelse om hur . Inom sortimentet värmepannor har vi samlat vedpannor, pelletspannor, oljepannor, gaspannor och elpannor.


Med olika typer av förbränning förser värmepannorna en systemtank med varmt vatten.

Alla värmepannorna kan ingå i vårt Flexifuelkoncept, vilket medför att de kan dockas och samköras med andra . Elpanna Euronom EP 300E hög. Den övre delen av tanken fungerar som elpanna och har st elpatroner. Elpatron har kW alternativt.


I källaren står en gammal värmepanna Ifö Euronom som med hjälp av två elpatroner producerar varmvatten till tappställena och till radiatorer för vattenburen värme. Min rigg ser ut som följer: Vattenburen värme med radiatorer, elpanna Euronom och kökspanna Wamsler K72C som är kopplad till det . Jag står i begrepp att byta panna, jag skall bara vänta in att årets eldningssäsong tar slut. I dagsläget får man, om man vill ha en jämn temp på grader, elda ggr om .

Enrörssystem till elementen. Acktank på 1mi garagebyggnaden som. Svårt att urskilja hur det är kopplat på dem bilderna. Men av din beskrivning så verkar det som du bara får cirkulation mellan elpanna och ack. Byte av elpanna i villa med vattenburen värme och varmvatten.


Vill du göra som Åke i Uppsala? Begär gratis offert på Rördragning inomhus. Vattnet skickas sedan runt i systemet, med hjälp av en cirkulationspump, via radiatorer eller golvvärme för att sedan åter skickas in i pannan. En elpanna kan ersättas . EP-serien finns i effekter från kW till 6kW. Sammankopplingsbara upp till hela MW.


Om någon av pannorna skulle stanna eller behöva service så ser de övriga pannorna till att . Därtill utnyttjas alla andra värmekällor i huset såsom elektro- nik, människor, solinstrålning och övrig spillvärme som annars går förlorad. SCOP Gör som många andra byt till ett uppvärmnings alternativ där du kommer sänka din el förbrukning! Vi säljer alla stora märken som Bosch, CTC, Euronom och allt inom värmepumpar!


Pannan levereras komplett med monterad cirkulationspump, expansionskärl, arma.

Metro Fjärrvärmecentral Superb D.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg