söndag 25 december 2016

Rörläggare lund

Förra året gick företaget med vinst. Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Omsättningen är miljoner. Välkomna till VVS Cirkeln i Lund. För mer information om vad för VVS-arbeten och installationer vi kan genomföra, kontakta oss!


Följ oss på social media.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. Besökare kan betygsätta och kommentera de olika Rörmokarna, för ett oberoende intryck.


Vi växer i Lund och har de senaste månaderna skrivit avtal med nya spännande uppdrag. Både inom industrin och Region Skåne. Vi söker därför nu flera duktiga medarbetare. Slå oss gärna en signal så berättar vi mer.


Ta chansen - sök jobbet i framtidens VS-företag!

Ett tekniskt kunnigt VVS-företag med drivande engagemang som ledstjärna. Efter mer än års entreprenad- och serviceverksamhet är det få byggbolag och industriföretag som företaget inte samarbetat med. Ett väletablerat VVS-installationsföretag med huvudinriktning på industriföretag och byggprojekt. Hos oss är kundens upplevelse av vårt jobb det viktigaste.


Nu kan du hämta data om personer, företag, telefonnummer, bostäder och fordon via API eller fil. BolagsforPrivat aktiebolag. Verkställande direktör: Daniel . Ansvarig Daniel Simovic Sandberg år.


Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Ja, registrerad för F-skatt. Lund VVS Rörläggare Sandberg AB, Södra Sandby.


Tekniska konsultbyråer inom energi-, miljö- och VVS-teknik . När du behöver en pålitlig rörläggare i Malmö, Lund , Sjöbo eller Ystad är valet enkelt. Sjöbo Värmetjänst är erfarna rörläggare med många års erfarenhet och kunskap och vi kan erbjuda omfattande helhetslösningar till dig som kund. Med våra nytänkande och professionella rörläggare i Malmö, Lund , Sjöbo eller Ystad . Skånsk Rörentreprenad är rörläggare och totalentreprenör på stambyte i Malmö- och Lunda-trakten.


Vi arbetar mycket med åtgärder för energibesparing.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg