torsdag 22 december 2016

Värmekabel värmepump

Här hittar du värmekablar till värmepumpar , dels till utomhusdelens bottentråg och dels till isolerad dräneringsslang. Värmekabel för värmepump. Direktverkande el i hela huset, st luftvärmepump samt braskamin finns i gillestugan i källaren (braskaminen har jag haft möjlighet att elda med vid riktigt kall väderlek tidigare men numera med st pumpar så används den endast till myseldning), samt en . Termostat på värmekabel ? Funderingar angående in koppling av värmekabel.

Därför skickar vi alltid med värmekabel med tillhörande termostat när våra återförsäljare beställer en värmepump av oss. Undantaget är återigen NE9GKE . Mått:3X 7X 12 Vikt kg. Enkel installation, ansluts med jordad stickkontakt utan krav på el-installatör. Medföljer gör även en rörmuff för anslutning av avloppsrör för avledningen av kondensvattnet till närmsta stuprör. Svenskutvecklad och producerad i miljövänlig plast.


Följande förutsättningar: Jag har strömmatningen klar, alltså fas, nolla (och jord i och för sig). Från detta skall jag mata min värmekabel via en termostat.

Denna kabel passar bland annat till: IVT Nordic Inverter 5kw 09FR-N IVT Nordic Inverter 6kw 12FRN IVT Nordic Inverter 12GR-N Bosch EHP 6. AA IVT Nordic Inverter JHR-N. Självbegränsande värmekabel i komplett paket för utanpåliggande eller invändigt montage. FrostGuard är en värmekabel som själv reglerar temperaturen till. Smidigt dräneringstråg med inbyggd värmekabel för kondensvatten. Led bort fukt från värmepumpen och huset, som annars kan gå ner i husgrunden!


Välja värmeelement värmepump värmekabel eller vattenburen värme. Elradiatorer är enkla att styra medan en värmepump ger god värmespridning. Golvvärme ger hög komfort, men ska den vara elektrisk eller vattenburen?


Här försöker vi ge dig lite praktisk vägledning för val av rätt värmelösning. Installation tillkommer om ni önskar detta. Avtappar effektivt allt kondensvatten året runt.


Smart värmeslinga med inbyggd termostat medföljer. Passar alla värmepumpsinstallationer! Undvik isbildning med hjälp av en droppskål.


En droppskål förhindrar isbildning under din värmepump.

Under vintertider genereras mycket kondensvatten som kan frysa till is under din värmepump. Med en droppskål med värmekabel så blir det ingen isbildning och du . Monteras i din utedel för att slippa en igenfrusen värmepump , ett måste för dig som värmepumpsägare. Kalldelen på kabeln är m. Byggmax – köp billigt och bra byggmaterial inom Tillbehör värmepump. På Byggmax hittar du praktiska tillbehör till din värmepump. Frostvakt kan med fördel monteras mot plåten för att förhindra att kondensvattnet fryser, något som värmekablar med lägre effekt vanligtvis inte räcker till.


BOSCH VÄRMEKABEL EHP AW 2M. Artikelinformation Varianter . Backer har ett standardsortiment av kompressorvärmare av värmekabel eller silikon för vevhus, t. Dessa kan även tillverkas i andra längder och med annan effekt. Har du särskilda behov av värme för kompressorer, kontakta oss .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg