torsdag 15 februari 2018

Avfuktare sorption

På K-rauta hittar du ett stort utbud av effektiva luftavfuktare för att motverka fuktproblem och dålig luft. Hos oss hittar du också kraftfulla avfuktare som du kan använda i krypgrunden för att på så vis minska risken för mögel och bakterier. Luftavfuktare EchoDry Sverige AB Sorption Echodry Combi Ii. Som ägare av hus och fastigheter ställs man vanligen inför faktum att naturlig avfuktning inte räcker till, d. Då bör någon typ av avfuktare införskaffas och just vilken av de olika typerna man kan .

Våra avfuktare och krypgrundsavfuktare är marknadens effektivaste och energisnålaste avfuktare. Våra avfuktningsaggregat är avsedda för krypgrun torpargrun källare, vin torkrum, garage mm. Rätt luftavfuktare på rätt plats kan bidra till att förbättra inomhusmiljön utan att du behöver höja värmen. Det finns luftavfuktare för olika användningsområden.


Energimyndigheten har testat luftavfuktare med tre olika metoder . Jämför priser och läs recensioner på Inomhusklimat. Välkommen till PriceRunner!

Munters tillverkar och erbjuder service av sorptionsavfuktare. Munters avfuktare tar bort fukt ur luften och kontrollerar luftfuktigheten i kommersiella byggnader och industriella processer. Våra rotorer testas självständigt kontinuerligt och har nyligen bevisats genom Svenska Institutet för Livsmedel och Bioteknik ha både . Om du har fukt i krypgrunden behöver du en effektiv avfuktare av typen adsorption , som är överlägsen för det kalla klimatet i krypgrunden. Sorptionsavfuktare i kompakt format för effektiv avfuktning av mindre utrymmen. Fungerar till skillnad från kylavfuktare effektivt även vid låga temperaturer.


Resultatet visar att det är stora skillnader i energianvändning. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Dock måste absorbenten dammas av eller tvättas regelbundet för att ytskiktet skall bibehålla sin fuktupptagande förmåga. Kondensationsavfuktare, i de flesta kommersiella varianter, innehåller bland annat en kompressor och en fläkt.


Livslängden är i dessa fall 8-år. Termiska avfuktare kan fås att hålla mycket länge då . Denna avfuktare passar speciellt bra till stängda utrymmen då den kondenserar ut vattnet. Chassit är gjort i rostfritt stål vilket är extra viktigt i kondenserande enheter för att de inte ska börja rosta.


F-är utrustad med den effektiva D-MAX . Vi har tagit fram en guide för att välja vilken storlek på avfuktaren man behöver i förhållande till storleken på sitt hus.

Den fungerar till de flesta hus och förhållanden. Har man extremt blöt mark och stora problem med fukt kan man behöva välja en större avfuktare än vad som rekommenderas. Mud 9är en sorption avfuktare som kan kompletteras med kW värme. Maskinen har Hygrostaten och termostat funktion som leder till en önskad klimat kan väljas.


Detta gör det till det självklara valet för uppvärmning och avfuktning. Woods WDDär en liten och smidig sorptionsavfuktare med hög kapacitet. Perfekt avfuktare för kalla källare, husvagnen, tvättstugan eller badrum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg