måndag 5 februari 2018

Ögonbrynsskugga bäst i test

Ta betydligt mindre skugga på penseln än vad du tror, skuggan är dryg och färgen är väldigt stark. Ett stort plus är att den är vattenfast, bryna håller hela dagen även om det regnar eller om du skulle gnugga brynet. Vi har jobbat stenhårt för att hitta marknadens bästa produkter för ögonbrynsfärg, oavsett om du vill använda en ögonbrynspenna, en skuggpalett med borste eller. Brynfärg 1: Drömbryn åt alla – vår vinnare och bäst i test.


Det varit populärt i många år nu att skulptera sina bryn, vilket verkligen gör skillnad för helhetsintrycket av din makeup, och det blir bara mer och mer populärt.

Vi samlade därför ihop tolv stycken ögonbrynsfärger för att se vilken som verkligen står bäst i test för att göra letandet enklare för er nybörjare där ute. Vill du ha ett naturligt och lätt resultat är ögonbrynsskugga bäst för dig. Tycker du i stället att det är viktigt med snyggt definierade ögonbryn ska du välja ögonbrynsgel som ofta har en vattenresistent, vaxliknande karaktär. Färgen målar du på med pensel. En brynpenna är annars ett bra alternativ, en sån kan . Brynskugga ger extra djup och volym till ett par bryn som redan är välformade.


Börja med ytterst lite på penseln och se till att sprida skuggan jämt över hela brynet.

Brukar du fylla i dina ögonbryn med penna? Blir det ett lite för knivskarpt och onaturligt resultat? Filippa har bästa tipset. När du fyller i ögonbrynen kan du använda antingen ögonbrynspenna eller ögonbrynskugga.


Det blir i stort sett samma resultat oavsett om du väljer att sminka dig med ögonbrynspenna eller ögonbrynsskugga , men många kan uppleva att det går fortare att sminka sig med ögonbrynsskugga och att . För en ”my brows but better look” är ögonbrynsskuggan bäst. Har du till exempel naturligt tjocka ögonbryn som du bara vill förstärka lite extra är skuggan det smartaste valet. Använd i kombination med penna för ett resultat som verkligen håller hela dagen.


Denna skugga kommer i två nyanser. För mer naturliga bryn applicerar du en ögonbrynsskugga eller en pomade på ögonbrynets övre del. Den bästa effekten får du när brynen upplevs som något mörkare än hårets nyans på huvudet. Förvirrande nog skapas den effekten bäst genom att välja en ögonbrynsskugga i någon nyans ljusare är . Jag vill lite rådgöra med er här innan jag ger mig ut i shoping. Jag har nu använd en ögonbrynspenna från Lancome i typ år (svart) men nu har jag tröttnat på den och vill ha en bättre krämigare variant.


Vilken är bäst ögonbrynspenna eller skuggan om man säger så?

Sveriges bästa sminkblogg med fantastiska sminkningar, inspiration, tutorials, sminkvideoklipp, produkttester och allt om nyheterna på smink- och skönhetshimlen. Ett par välformade bryn ger ansiktet bästa inramningen. Här är knepen du behöver för fulländad. Applicera ögonbrynsskugga med en snedskuren, hård pensel.


Doppa penseln i skuggan och slå av överfl ödet . Clinique Instant lift for brows har två uppvridbara stift där det tunna, krämiga brynstiftet fyller ut glesa bryn på ett suveränt sätt. Ett stråk av det ljusa, skimrande stiftet ger finaste ögonbrynslyftet på ett kick. Sensai Eye brow pencil är lite torrare . Naturlig färg för ögonbryn.


Jag är begåvad med tjockt mörkt hår på huvudet, men glesa ljusa ögonbryn. Så jag måste fixa mina bryn varje dag. Och nej, det finns tyvärr ingen 1 naturlig permanent färg för ögonbryn. För några år sen fanns det inte mycket att välja på till ögonbrynen, mest ögonbrynspennor.


Anastasia dipbrow pomade, ögonbrynsskugga som brukar vinna bäst i test. Det finns så mycket man kan gå igenom att man bör och inte bör göra med ögonbryn. Så här fyller du i dina bryn med skugga. En tutorial med steg för steg hud su ska noppa brynen, klippa dem.


Efter att ha testat en himla massa ögonbrynspennor genom åren har jag nu äntligen hittat den ultimata vinnaren! Den slår till och med MakeUpStores trio skuggor som jag varit så frälst vid tidigare. Den här skönheten heter Anastasia Brow Wiz Skinny Brow Pencil och är så sablans bra, mycket för att själva .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg