torsdag 22 februari 2018

Sotningsdistrikt stockholm

Med låg personalomsättning och kontinuerlig fortbildning samt . Sotningsdistrikt - sotning , skorstensfejarmästare, ventilationsrengöring, brandskyddskontroll, skorstensbesiktningar - företag, adresser, telefonnummer. Sotningsdistrikt - ventilationsrengöring, sotning , skorstensfejarmästare, brandskyddskontroll, ventilationsbesiktning - företag, adresser, telefonnummer. Vi finns tillgängliga året om, dygnet runt – för din säkerhet och trygghet.


Men se till att elda säkert.

Du som har en eldstad i hemmet eller fritidshuset behöver se till att den sotas med jämna mellanrum. Hur går en sotning till, vem utför jobbet och vilka regler gäller? Peter Sotare arbetar i hela Storstockholm och har över års erfarenhet av sotning , ventilation och inomhusklimat. Vi erbjuder alla typer av besiktningar såsom energi, miljö, funktion och brandbesiktningar på alla nivåer i en- och flerfamiljshus. Botkyrka-Salems Sotningsdistrikt AB.


Sotningsverksamheten är uppdelad i två separata uppdrag – sotning och brandskyddskontroll. Däremot utförs själva arbetet av de skorstensfejarmästare som är upphandlade i .

Storstockholms brandförsvar ansvarar genom Lagen om skydd mot olyckor (LSO) för båda aktiviteterna i medlemskommunerna. Sveriges Skorstensfejaremästares Riksförbund är en arbetsgivar - och branschorganisation för Sveriges sotningsföretag. Vi har cirka 1anslutna företag från norr till söder. Våra medlemmar erbjuder tjänster inom bland annat sotning , brandskyddskontroll, besiktning och ventilation.


Varje hus tillhör ett sotningsdistrikt i kommunen. Hos sotningsdistriktet finns uppgift om vilka eldstäder som finns i huset och när de senast har sotats och brandskyddskontrollerats. När sotningsdistriktet har fått en anmälan om en eldstad får du automatiskt ett meddelande om datum för sotning och brandskyddskontroll. Utförare av brandskyddskontroll och sotning.


Norrmalm, Kungs- holmen, Essingeöarna och Västerort. Gamla Stan, Södermalm och Söderort. Lidingö, Solna, Sundbyberg Täby,. Varning för falska sotare.


Brandkåren Attunda varnar fastighetsägare i Väsby för sotare som går ut med falsk marknadsföring. Det handlar om företag som kontaktar fastighetsägare och erbjuder sotning , trots att byte av sotare ska godkännas i förväg av kommunen. Risken är att jobbet måste göras om och . Datum för kontrollen Reg.

Fastighetsbeteckning Ägare. Stockholms 2:a Sotningsdistrikt Protokoll. Leran Brf Rörstrand 29—gm Stefan. I branschen Sotare, Sotning , Skorstensfejarmästare i stockholm visas företag.


Då en stor del av alla bränder i bostäder är relaterade till eldstäder och skorstenar har sotning och brandskyddskontroll en stor betydelse i förebyggande syfte. På uppdrag av kommunen genomför vi SOTNING och BRANDSKYDDSKONTROLL i Ljusdal, Ånge, Bräcke, Ovanåker och Bollnäs. Solna-Sundbyberg renare kanaler AB.


Kungsholmen, Essingeöarna och del av Västerort norr om gränsen av. Värmdö sotningsdistrikt har ett avtal med kommunen att utföra sotuppdrag för Värmdös invånare och Michaela Lindgren förklarar för Lokaltidningen Mitt i att man aldrig tar kontakt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg