onsdag 28 februari 2018

Service klippo

Genom att vi envist håller fast vid en helgjuten kåpa i aluminium och lika envist dimensionerar alla detaljer för ett tufft liv i trädgården - ja då vet vi att du och din Klippo kommer att hänga ihop många år framöver. Vi utvecklar och konstruerar alla detaljer med pedantisk noggrannhet. Vi vill att du ska kunna lita på att det är.


Service till fasta priser. Liljekvists har uthyrning av maskiner. Kör du med högt gräs och sliter maskinen hårt så behövs det bytas olja varje 25:e timme.

Tänk på att det behövs en speciell olja till gräsklippare. Chassi: Allmän rengöring. Kompetens , service och kundnöjdhet är nyckelord i vår verksamhet. I vår serviceverkstad får du professionell hjälp med reparationer och service.


Husqvarna, Klippo , 4P, Aspen och Oregon. Vi utför garantireparationer på följande märken som auktoriserad partner. Vi utför även reparationer och service på ett flertal andra märken. I vår verkstad i Stenungsund reparerar och servar vi.


Alla maskiner behöver service för att må bra.

Låt oss på STS-Butiken i Halmstad serva er gräsklippare så kommer den att hålla i många år framöver. Her har vi samlet informasjon om service og vedlikehold på våre gressklippere. Du finner informasjon om våre originale deler, sprengskisser og instruksjonsbøker til våre eldre modeller, svar på vanlige spørsmål m. Har du mistet bruksanvisningen til Klippo -maskinen?


Det är inte helt lätt att veta vilken gräsklippare man ska välja. Men har du tagit dig hit har du kommit en bra bit på väg. Klippo har ett sortiment av mulcherklippare, cylinderklippare och handgräsklippare.


Det mesta du behöver veta om gräs och gräsmattor hittar du i Klippos Gräs. Varje detalj i en Klippo -maskin är . Vi är även en Säker Butik, vilket betyder att hos oss får du kvalificerad rådgivning när du köper en motorsåg. Här finns ett stort utbud av tillbehör och . Vi utför reperationer och service på Motorsågar, Trimmers, RobotKlippare, Gräsklippare, ATV, Traktorer, Och mindre entreprenad. Vi säljer robotgräsklippare, snöslungor, motorsågar samt reservdelar till dessa. Vi finns i Sundsvall, Östersund och Söderhamn.


En skada på din maskin kommer vanligtvis oväntat och då är du välkommen till oss, men passa på att ge din gräsklippare en service under vintern så den är i gott skick till sommaren. Södermalms Trädgårdsmaskiner har funnits i över år och är en av Stockholms största återförsäljare av trädgårdsmaskiner och reservdelar. Vi säljer de vanligaste maskinerna på marknaden för din trädgård och utför även service på dessa.


Vår butik hittar du i Sätra industriområde, strax söder om Stockholm. Entreprenadbutiken har en fullutrustad verkstad och vi kan hjälpa dig med service och reparation av robotgräsklippare, motorsåg, gräsklippare, åkgräsklippare, röjsåg, trimmer, häcksax, lövblås, jordfräs snöslunga och kapmaskin m.

Försäljning och service av gräsklippare, motorsågar, röjsågar, robotgräsklippare, snöslungor, motorkapar. Rätt förutsättningar ger bättre resultat. Vi är ett gäng skog- och trädgårdsbutiker över hela Sverige som har gått samman under ett gemensamt mål.


Vi har lång erfarenhet av att utföra service på gräsklippare, såväl mer traditionella maskiner som robotgräsklippare. Vi lagerhåller reservdelar till dessa märken, vilket gör att vi kan serva din maskin snabbt och smidigt. Kontakta oss för att få .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg