onsdag 7 februari 2018

Rexonet rdka

Värmesäkring, 83kr exkl moms. Kontaktdon Hona, 317kr exkl moms. Fettfilter, 356kr exkl moms. Strömställare, 196kr exkl moms.


Katalogblad M 3utgåva A-3Beskrivning av ventilations- system för flerbostadshus med aggregat REXONET RDKA.

Då har det ett antal år på nacken, och det kanske börjar bli dags att titta på att byta ut det mot ett modernt och mer effektivt system. Radea kan hjälpa dig med projektering, installation och driftsättning. From Nov you can only sign in with your swegon.


Non-migrated users can use the same login as before. Modern teknik och funktion. CASA Rär en lämplig ersättare då du ska byta ut ett äldre REXONET eller BACHO ACC som var tidiga aggregat och idag får anses vara i stort behov av modernisering. Det är svårt att hitta reservdelar till dessa aggregat, står du inför en kostsam repareration, så bör du fundera på att byta hela .

Vi har snabba leveranser med telefonsupport om du har frågor. Grundfilter med nät Frånluft. Singelpack, 5-pack, 10-pack. Artikelnr: RDKZ-Kategori: Ventilationsfilter. Det hjälpte inte så mycket.


Vi vill även lossa motorn och har inte hittat några skruvar eller klämmor på insidan av lådan. Ersätter spiskåpa BHG i System Minimaster med värmeåtervinningsaggregat ACF, (dräneringens läge justeras). Utbyteskåpa till värmeåtervinningsaggregat RDKA i. MATERIAL OCH YTBEHANDLING.


I standardutförande är kåpan i vit plåt. Rexonet RDKA tilluftsfilter med ram. Inställning av reglagevreden på spiskåpans front. Reglering av luftspjäll Belysningsströmbrytare.


SVAB: Vevex, SEBOVEX Systemair: VTC 70 VTC 30 VSR 50 . Behöver du se över din ventilation till din villa eller bostad?

Servicebolaget i Sverige AB är ett ventilationsföretag som erbjuder kompletta lösningar till hela landet. Enligt ovan är bara en bråkdel av våra fläktmotorer med fläkhjul på vår e- handel. Kunden kan vända sig till vårt företag och fråga efter sin fläktmotor som skall bytas ut, sök efter er beteckning på fläkthjulet som . Varaosa puhallinmoottori Kaavuton keskipakopuhallin HUOM!


Fläktmotor från Temovex 48 Essvent S och Essvent L, Husqvarna FTX 11 LVlilla motorn, Husqvarna FTX, 11 LV, LVStora motorn. Tveka inte att ta kontakt med vårt företag, vi är till för kunden! Swegon CASA RComfort som ersättare för Essvex utan kåpa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg