fredag 16 februari 2018

Magnetkoppling ac

Det är så att jag sitter här med en krånglande Saab og9--99. Symtomet är att man hör ett rasslande missljud från motorrummet. Ljudet kommer från remskivan längst ner längst fram som vobblar i takt till ljudet. Köp Spole, magnetkoppling , kompressor hos Skruvat - 6kr.


Har fått problem med AC :n att det bara kyler ibland.

På volvo konstaterades det att magnetkopplingen var det för stort glapp i och de skulle skimsa om den, men det gick inte för att det fanns inga skims i den sa mekanikern när de kollade. AC -kompressor eller magnetkoppling ? Schimsa magnetkoppling AC v-GLT. Magnetkoppling, klimatanläggning - 9kr - Skruvat. Någon i gruppen som vet om man kan byta magnet koppling och hur i så fall ? Har en Passat -som det är missljud i när ACŽn är inkopplad en kompiss hade samma problem och fick det lagat på garantin och det skulle ha varit fel på magnet kopplingen.


Köp Tryckvakt AC (Tryckgivare) för VOLVO billigt på internet. Sambon sa att det plötsligt börjat låta jätteilla om motorn, ett högt skrapande lagerljud.

Vattenpumpen tänkte jag, men när jag kollade tyckte jag att det mera kom från AC kompressorn, vilket bekräftades genom att vrida ner klimatanläggningen på lägsta . Det är en gummiring som har släppt från metallen i locket vilket gör att det bara slirar. Min fråga är om den andra typen av lock som har tre puckar och ingen . Frågor om magnetkoppling. Gummidistanser magnetkoppling AC - funktion?


Komplett magnetkoppling till AC kompressor. Nu finns produkten i kundvagnen. AC i bilen är väl också en värmepump? Ibland är den på sekunder ibland någon minut.


När den väl är på fungerar ACn helt OK. Men varför går den av och på hela tiden? På Wolksvagen koncernens alla modeller, samt flertal Mercedes, är numera ac - systemen heltokigt konstruerade. Man har slopat magnetkopplingen.


I ett normalt konstruerat system med magnetkoppling så känner en tryckvakt av om gastrycket saknas och kompressorn går ej. Har ett väldigt irriterande ljud ifrån magnetkopplingen på min S60. Det viner varvtalsberoende som bara den.

Har trott att det varit både remspännaren och generatorn men nu hittat felet. Undrar om det finns någonstans man kan köpa en ny magnetkoppling eller om man måste byta ut hela kompressorn .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg