torsdag 15 februari 2018

Infravärmare till parasoll

Jämför priser och läs recensioner på Trädgårdstillbehör. Välkommen till PriceRunner! Infravärmare Sunred Parasol. W, 100x100x5cm, för parasoll , Art. Artix är en serie designade infravärmare med en väldigt modern och lampliknande look som passar in överallt.


Hos oss på BAUHAUS hittar du ett brett utbud av terrassvärmare och infravärmare.

Välj bland golv-, bord- och takmodeller. Men ska du stå eller sitta nära sprider det värme tillräckligt bra, även om det inte är lika effektivt som en infravärmare som fäst på vägg eller parasoll. Du reglerar värmaren enkelt med en fjärrkontroll som kan programmeras för att användas till flera bor till exempel om du köper fler.


Vi erbjuder ett brett sortiment till överraskande låga pris. Skapa infravärme med terrassvärmare, IR-värmare och belysning. I dag handlar det om stora pengar för en uteservering om man kan starta säsongen tidigare och avsluta senare.


Heliosa värmare - snyggare, snålare och varmare! Här hittar du också Alfresco för effektiv uppvärmning med bredare värmare.

Mysvärmaren Suwood Marino och den effektiva Pyramidvärmaren är för gasol. Detta slipper du med en infravärmare. Något som är otänkbart med en gasvärmare . Fördelarna med ALF infravärme är många liksom dess användningsområden. Strålningen från ALF infravärmare kan jämföras med solens strålning, en behaglig och hälsosam värme som kommer med ett mjukt och vilsamt sken. UFO Micatronic har ett brett användningsområde då värmestrålningen är betydligt “mjukare och lugnare” än traditionella infravärme.


Tekniken är samtidigt mycket effektiv som omvandlar cirka av tillförd energi till värmestrålning. Ska den stå under ett terrasstak, nära en markis eller ett parasoll , är det viktigt att du tar reda på vilka säkerhetsavstånd som gäller på höjden och till. Förutom gasol- och infravärmare finns även några terrassvärmare som använder vedeldning som värmekälla. Kostnad och drift för infravärmare.


Här finns infravärmare med som en naturlig del. Med infravärme blir altanen och uterummet användbart mycket längre på säsongen och även under svala kvällar på sommaren. Vi har flera modeller av infravärmare att välja mellan och beroende på hur och var infravärmaren eller halogenvärmaren ska placeras finns olika . En infravärmare med en väldigt modern och lampliknande look som passar in överallt. En riktigt snygg infravärmare för parasoll. Med en parasoll arm i aluminium fäster du enkelt dina infraröda värmeaggregat under parasollen.


Jag har en undran över vilken typ av infravärme man skall montera för att få en funktionell värme på en utomhusaltan. Så vad jag förstår är det halogen infravärmare man ska montera.

Har du bord med hål för parasoll så kanske det här kan vara något? Det är en altan med tak,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg