fredag 9 februari 2018

Elradiatorer gnosjö

Gnosjö Klimatprodukter AB …är ett expansivt familjeföretag med rötter i gammal välkänd Gnosjöanda. Med vår mångåriga erfarenhet av produktion samt inköp håller vi en hög nivå vad det gäller leveranser samt kvalitet på våra produkter. Företaget har specialiserat sig på klimatprodukter som olje- och elradiatorer , . Radiatorn är fylld med underhållsfri mineralolja.


Oljan fungerar som stabilisator och ger jämn värme över hela radiator ytan. Termostaten är också försedd med överhettningsskydd.

Jämför priser och läs recensioner på Element. Välkommen till PriceRunner! Gnosjö är ett expansivt familjeföretag med rötter i gammal välkänd Gnosjöanda. Med Gnosjös mångåriga erfarenhet av produktion samt inköp håller de en hög.


Effektiv och ljudlös radiator vars stora och mineraloljefyllda radiatorkropp ger bättre uppvärmning och lägre yttemperaturer. Utrustad med elektronisk termostat, överspännings-, åsk- samt överhettningsskydd och levereras med väggfäste. Kräver installation av behörig elinstallatör.


Alla radiatorer är högspänningstestade samt slutkontrollerade för att hålla högsta kvalité och säkerhet. Alla modeller har 2-polig strömbrytare samt frostvakt vid 5°C.

Med mångårig erfarenhet när det gäller produkter som olje- och elradiatorer , infravärmare, värmefläktar, konvektorelement och kalluftsfläktar har du många produkter att välja på. De är oljefyllda radiatorer med elektroniskt termostat. Väggfästen samt fötter medföljer.


I 400V har vi en modell på 700W. Byta elradiatorer - En långsiktig energisparinvestering. Att byta ut de gamla elradiatorerna som kanske är både och år gamla ger förutom en bättre uppvärmning, klart minskad elkostnad för uppvärmningen av huset.


Uppvärmningen brukar utgöra ca av husets totala elkostnader! Den moderna panelen nyttjar helt . Element för fast installation och fristående placering. Välj om du behöver ett eldrivet eller vattenburet element, och hur stort det måste vara. Tänk på att element med fast installation antingen är höger- eller vänsteranpassade.


Eldrivna modeller har ibland wifi-stöd och kan då styras via en mobiltelefon. Samtliga modeller har tre effektlägen: 7watt, . Hej, Jag har stött på en liten fundering här hemma. Det sitter 400V elradiatorer från Gnosjö i hela huset, kopplade med Gjosjös egna kopplingsbox. Alternativ till ett modernt värmesystem med.


RADIATOR 600W 400V 300MM.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg