tisdag 20 maj 2014

Clas ohlson fotbollsmål

Set med små uppfällbara fotbollsmål , fotboll, pump och jordankare. Enkelt och behändigt att ta med till kompisar, på utflykten etc. Förvaras och transporteras enkelt i väskan som följer med.


Snabbt att komma igång - sätt upp målen, pumpa bollen och spela en match. STIGA Innebandyklubbor Stiga Rookie Star 2-pack 0.

Välkommen till PriceRunner! EXIT aluminium fotbollsmål Scala Goal 220x120. EXIT fotbollsmål Maestro Goal 180x1(BxH). Badmintonset med två racketar, boll och nät, 299kr, Intersport.


Svalkande dopp i trädgården? Fotbollsmål 3x2xmeter, 699kr, Ellos. Vi har samlat allt på ett och samma ställe! Nu tar Clas Ohlson ännu ett steg för att ge kunderna en ännu bredare service .

Bo Ohlsson - lågprisvaruhuset för hela familjen. En trädgård utan ett fotbollsmål är inte komplett. Sportleksaker CHAMPIONS LEAGUE. Krocketset för fyra spelare inklusive bollar och klubbor, 149kr, Clas Ohlson.


Detta fotbollsmål kommer från Clas Ohlson , är gjort i metall och rejält stort – 300x205x1cm. Stålram tillverkad av kvadratiska rör med måtten 30×mm. Sätts fast i marken med förankringssats som ingår.


Den DerbyRun1är en medelstor fotbollsmål lämpad för både stora och små trädgårdar. Läs mer hos Clas Ohlson Sponsrad . Kraftiga metallrör (32mm i diameter), äkta nylonnät och fem metallpinnar som fäster målet i gräset gör att det inte faller ihop på samma sätt som farsans gamla hemmabygge! Köp hos HusOchhemma för 8kr . Hos XXL så hittar du ett stort urval av fotbollsmål och rebounders i olika varianter och storlekar. Att köpa och ge bort ett fotbollsmål glädjer lätt både stora och små utövare. Våra fotbollsmål är av god kvalitet från starka leverantörer som Select och Futchi.


Stabilt mål av plast, med fästpinnar. Vila under bar himmel i ett tält, meditera på en yogamatta eller träna med våra vikter.

Sortera efter: Nyhet, A-Ö, Pris. Detta är endast ett urval av vårt sortiment. Karta och vägbeskrivning. På Clas Ohlson kan man vanligtvis fynda mycket prisvänliga barnpooler året runt och sortimentet växer sig extra stort under vår- och sommartid.


Dina barn kommer att älska att leka i en pool formad som ett fantasislott, Blixten McQueen-bil, en leksakstuga eller ett fotbollsmål. Hitta enkelt bland miljontals produkter från hundratals webbbutiker samlat på ett ställe. Sveriges bästa sökmotor för shopping.


Shoppingsöket för dig som ska handla på nätet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg