måndag 26 maj 2014

Viessmann support

Ett system vi kallar för solvärme eller termisk solenergi. I takt med värmepumparnas framgång och det faktum att vi behöver mest värme i våra system under den delen av året när solen skiner som minst, har solvärme minskat drastiskt. Numera består vårt sortiment av solpaneler med solceller för produktion av solel. Så enkelt monteras solceller på taket. Det är den enkla anledningen till att Erland Enqqvist tog saken i egna händer och blev ”solfarmare”.


Men hur gjorde han och var det svårt eller lätt att göra själv? Jag tog gott om tid på mig med att planera min solsatsning. Men när väl planen var lagd och panelerna inköpta tog det.


På solpanelernas baksida finns en fabriksmonterad. Som du säkert redan vet gillar vi på LB-Hus det här med smarta och gröna lösningar. Och det är inte konstigt, då fördelarna är många och ger en energibesparing redan från första dagen. Solcellspaketet och värmepumpen bildar en.


Här presenterar vi olika lösningar som gör att du kan utnyttja solens energi för ditt uppvärmningsbehov. Intresset för energisystem i småhus har ökat markant sedan dess. NIBE Solvvärme solpaneler. Då var luftvärmepump det enda husföretagen kunde erbjuda, allt annat fick vi räkna ut själv.


Skulle vi välja samma energisystem idag som då? Vad är en bra märken för solceller ,de som ni har och är nöjda med det? Vi ska köpa och installera de.


När du köper ett hem från A-hus vill vi även erbjuda dig möjligheten att visa kärlek även för naturen. Genom att installera solceller på ditt hus får du lägre energikostnad och bidrar samtidigt till en bättre och grönare miljö. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användande av cookies. Vi jobbar just nu med ett större projekt med ett lokalt företag som vill göra rätt för miljön och samtidigt dra ner på energiförbrukningen. Med solel blir du mikroproducent av grön el och bidrar till . Jämför priser och läs recensioner på Värmepumpar Tillbehör.


Välkommen till PriceRunner! Med ett komplett solcellspaket kan du spara både pengar och på miljön genom att använda förnybar energi från solen. För i dagsläget finns det inget mer miljövänligt sätt att värma upp en bostad på än med solenergi. Så passa på att installera solceller på dit tak nu! I vårt sortiment hittar du kompletta . Vi tar ut en fakturaavgift på 25kr för samtliga av våra installationer.


Vi tar även ut en avgift på 125kr för dig som väljer installation med rotavdrag, detta för att vi måste göra en rotavdragsansökan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg