torsdag 22 maj 2014

Värmestyrning fritidshus

Värm upp fritidshuset lagom till du anländer och få varning vid strömavbrott, brand eller inbrott. Njut av din vistelse när du är på plats och skydda dina ägodelar när du är borta, med DEFAs system för styrning av värme och larm. Förhindra frostskador när din stuga står tom och försäkra dig om att stugan är uppvärmd när du kommer dit.


Med värmestyrning klickar du enkelt stugan varm! Huset uppvärmt vid ankomst.

Effektivare värmeanvändning. Nu behöver du inte längre hålla på med komplicerade arrang- emang för att ditt fritidshus ska vara uppvärmt när du anländer. Eller stå ut med att huset är kallt . För styrning och övervakning av fritidshus.


Fjärrstyrning och – övervakning via mobiltelefon eller med webbläsare. Ouman EH-är en intelligent lösning för eluppvärmda villor, fritidshus eller mindre affärslokaler för att övervaka och styra fastighetens oli- ka behov. Med EH-kan du fjärrstyra och övervaka uppvärmningen,.

Den optimala lösningen för fjärrstyrning av direktverkande elvärme i fritidshus. En luftvärmepump kan också vara ett bra komplement under vintern. GSM-styrningen gör det möjligt att . För att undvika frysskador är det viktigt att tömma vattensystemet under vintern, speciellt om du inte kan ha på underhållsvärme i ditt fritidshus.


God luftcirkulation motverkar . Så här kan du fjärrstyra värmen i ditt fritidshus. Det kan vara skönt att vara offline under vissa perioder och i fritidshuset har du förmodligen minst teknik. Någon som har erfarenhet av någon lösning för att sätta på och slå av värme mm i sin stuga på distans? Finns visst någon lösning från.


Värmestyrning Wi-fi posts Dec Vilket system för fjärstyrning av värme samt larm via. Bygg ut ditt hemautomationssystem med flera enheter och få stora möjligheter till fjärrstyrning. Med hjälp av GSM-larmen kan du via internet eller mobiltelefon fjärrstyra apparater och få larm om något händer i t. Fungerar även på platser där fast . Sep Nu kan du både sätta på värmen och tända lamporna i ditt fritidshus , trots att du kanske befinner dig över hundra mil därifrån.


Kom fram till en varm stuga! Här hittar du olika fjärrstyrningsenheter som gör att du kan komma fram till en varm stuga.

Skicka ett sms eller använd appen (enskilda enheter) innan du reser till stugan, sedan tar fjärrstyrningen hand om resten - enklare än så blir det inte. De enklaste enhetenerna . Produkter för fjärrstyrning av el och värme. Hög kvalitet och bra priser. De sistnämnda har blivit populära i framför allt fritidshus. Då kan man sätta på värmen dagen innan man kör dit och komma fram till ett uppvärmt hus.


Vi rekommenderar dig att söka på internet efter system och leverantörer. Sök efter ”trådlös värmestyrning ”. Feb Vi har funderat på att skaffa någon typ av värmestyrning till vår stuga. Dels för att kunna reglera värmen bättre och dels för att lättare kunna kallställa stugan när vi inte är där och därmed dra ner elförbrukningen.


Jag har kollat på en lösning med Vera Edge, men jag är öppen för andra lösningar. Styr värmen i ditt hus med telefonen. Med Tempiro kan du enkelt styra värmen i ditt fritidshus eller villa direkt från telefonen, via våra smarta proppar. Du kan själv enkelt installera vår smarta lösning – lika enkelt som att byta en säkring!


Denna anläggning används i olika fastigheter, för att fjärrstyra uppvärmningen, hålla frostfritt och få koll på temperaturen under vintern. Ni får aktuell temperatur, i huset, som SMS till er mobiltelefon . Fördelen med SMS, jämfört med wifi- styrning är att du inte behöver ha en internetuppkoppling vid luft-luftvärmepumpen, för att kunna styra den. SMS- styrning däremot kräver bara uppkoppling mot mobilnätet, vilket oftast är en . TEMPCO styrningen av elradiatorer gör att du sparar energi utan att pruta på komforten.


Det gör det möjligt att hålla en lägre temperatur i ditt permanentboende eller i ditt fritidshus när ingen är där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg