torsdag 15 maj 2014

Öppen spis glasluckor

Beställ ett nytt glass som passar perfekt för din kamin eller insats med bara ett par klick. Vi erbjuder keramiskt glas av Neoceram, det bästa, starkaste och mest klara glaset som finns på marknaden idag. Vi på emmabodaspisen tillverkar ultra moderna måttbeställda, spisinsatser med fläkt till öppna spisar efter kundens önskemål.


Spiskassetterna passar alla öppna spisar och kakelugnar. Fläkten transporterar den varma luften i huset för en .

Här säljer vi glas och glimmer till din spis och kamin. Min moder har en stor öppen spis , hon hade till en början inmurade glasluckor , fina och man såg brasan, efter något år sotade de dock igen om sprack. Så då svetsades de igen helt. Men det går att ha dem öppna fullt för att se elden men ofta är de halvstängda.


Spisen ger fantastisk värme, hela huset är . Igensotade glasluckor Beiträge 23. Eldar Du så tillför Du via luckans spjäll enbart den luftmängd som själva förbräningen erfordrar, det vill säga, redan varm luft som finns i rummet medinjekterar inte.

Det i sin tur betyder att Du får ut . Med en insats från Spishuset Wasa uppdaterar du din öppna spis till en modern och kostnadseffektiv värmekälla. Med Contura eller Nordpeis insatser får du en eldstad som matchar både. På BAUHAUS erbjuder vi en mängd tillbehör till braskaminer och öppna spisar. Välj bland eldställ,gnistgaller, golvplåtar, skyddsgaller och mycket mer.


På BAUHAUS hittar du garanterat ett komplement för din kamin eller öppna spis ! Nr, Inmurningsmått mm, Yttermått mm. Glasluckor , 12 2x 31 3x410. Braskaminens glasluckor blir snabbt sotiga och kan vara svåra att rengöra.


Med Annikas knep blir de inte bara skinande blanka, de blir som nya! Kakelugnsluckor kan man mura in med gott resultat, får man tag i glasluckor så kan det bli mysigare, man hindrar rumsluften att forsera genom skorsten. I vårt utbud hittar ni en mängd olika glasluckor och reservdelar som passar just er kakelugn.


KAKELUGN WK 4effekt 3- kW _ svart _ UTSTÄLLNINGSMODELL. Vedeldad braskamin av gjutjärn Keffekt 6-13kW med KOKPLATTA_ . Stora glasluckor i braskaminen så att man verkligen ser elden, det är trenden bland trivseleldare. En nyhet på marknaden är gasolkaminer med fjärrkontroll för lägenhetsboende och andra som inte har skorsten.

Q-27FL (N-27D) har luftspolning av glasrutan för renare glas. Möjligheter till friskluftsintag. Giljotindörren kan lyftas för öppen eld. Kassetter eller insatser för öppen spis gör ditt eldande billigare och effektivare. Välkommen att välja en kassett eller insats hos oss!


Vi satte in en snygg insats i vår öppna spis , med stora glasluckor så att man kan se elden spraka där inne. Fast - efter en stund är det så sotigt så att man knappt ser att det brinner ens. Av de som satte in insatsen fick vi tips att tvätta bort soten med blött papper doppat i aska och det funkar ju men . Många har också flyttat med eldstäderna in i vardagsrummet eller köket.


Den öppna murade spisen har i dag på många ställen blivit avlöst av en murad eldstad med glasluckor för att uppnå större värmeeffekt. En öppen spis eller en murad eldstad håller värmen otroligt bra eftersom tegel upptar värmen och långsamt avger .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg