torsdag 29 maj 2014

Spiraltrappa begagnad

Ny, lika vackert och den kan beställas per steg. Mejla oss höjden från golv till golv och du kan enkelt få en offert. Packhus levererar franska industriella trappor i gjutjärn.


Trapporna är nytillverkade men exakta kopior av originalet. De här trappor passar in i vilken interiör som helst. Sök bland pågående auktioner hos hundratals auktionshus.

Barnebys samlar alla auktioner på ett ställe. Antikviteter, möbler, konst, design och mycket mer. Hitta billigaste Gedigen begagnad spiraltrappa hos AllaAnnonser. Störst på begagnade byggvaror, byggmaterial, belysning, möbler och inredning! En klassisk spiraltrappa i gjutjärn är vackert och ger ditt hem karaktär.


Vi är stolta över att ha fått möjligheten leverera spiraltrappor i gjutjärn till drygt 5nöjda . Anpassad till byggnadens utseende. Vi är idag nio anställda och är beläget på Ersboda i Umeå.

Spiraltrappa , kundspecifik. Vi jobbar i huvudsak med inredning för Butik, Lager och Kontor, såväl nytt som begagnat. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


Då kan en spiraltrappa vara exakt rätt lösning, speciellt om du har lite smått om utrymme. En spiraltrappa tar nämligen ofta mycket mindre plats än en mer traditionell trappa. Trappan är utformad med en mittstolpe som flera trappsteg löper runt.


Det är också stolpen som tar den mesta av . Vi erbjuder både kundanpassade modeller samt enklare modeller som kommer i fasta moduler. Säljes begagnad spiraltrappa. Fördelar med spiraltrappa. Häfla Bruks spiraltrappor har många för- delar. De är ytsnåla, tar liten golvyta i anspråk och är enkla att montera.


Enklare kan det inte sägas. Vi ska bygga om en förskola, och ska köpa in kapprums inredning sam omklädningsskåp och klädfack för 2st barn. Våra spiraltrappor klarar stora påfrestningar, är stryktåliga.


Plåtbearbetande Maskiner-Plåtsaxar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg