måndag 12 maj 2014

Terassvärmare gasol test

På dagens marknad finns en mängd olika gasolvärmare – och ibland kan det kännas som en djungel av olika märken. Vi har undersökt sju stycken omtyckta gasolvärmare för att du lättare ska kunna välja ut den som passar dig bäst. Efter att ha testat dessa vid ett flertal . Flameduster Inferno Rostfri.


Stort test av olika infravärmare.

För många var det nog också vid en uteservering en sen sommarkväll som de första tankarna på en egen terassvärmare föddes. Vill du istället ha en värmekälla som du kan flytta runt tillsammans med din utegrupp och bara vill värma er när ni sitter runt bordet så är gasol eller fotogen ett ypperligt val. Hur kom vi fram till vilka. Undvik att lagra gasolflaskan under marknivå, då gasol är tyngre än luft. Dessbättre är gasen flyktig och små mängder ventileras snart bort.


Under transport och förvaring ska den medföljande huven till ventilen vara påsatt. Gasolflaskor – även tomma – bör . När terrassen blir kall så kan det vara bra att ha en gasolvärmare.

Det har vi tagit reda på i vårt gasolvärmare test ! Vilken terrassvärmare ska man välja? Vi guidar dig genom terrassvärmedjungeln. Jag är på väg att köpa en terassvärmare till helgen och vill höra era uppfattningar. Jag är främst ute efter en gasolvärmare av pelarmodell.


Bra priser och snabb leverans på Nordens största varuhus! En bra terassvärmare har överhettningsskydd och är vädertålig. Vi jämför de bästa terassvärmarna.


Teknisk information Mått(nedtill): 73x73x227cm Antal. Men se upp – värmaren kan orsaka en katastrof. De kan vara farliga och man ska vara försiktig, säger Lars Synnerholm, gasexpert vid MSB. Ett glas vin på altanen en ljummen kväll är inte helt fel.


Lagom till hösten väljer många att plocka fram eller inhandla en terassvärmare för att kunna sitta ute även . Solens strålar värmer oftast skönt, men i skuggan kan det vara nog så kyligt. Med en extra värmekälla kan du förlänga kvällarna på balkongen. Bäst i test är halogenvärmaren Heatlight HLW15.


Generellt gäller att ska terrassvärmaren stå ute i det fria behövs mer än kw effekt för att det ska fungera hyggligt.

Markis eller någon form av tak över värmaren gör att effekten av värmaren förbättras avsevärt. Landmanns terrassvärmare art. Wiseguide testade 8st olika värmare.


Effektiv terrassvärmare med stomme som är tillverkad av lackerad plåt. Värmen går ställa steglöst och värmaren är utrustad med ett tippskyd. Reflektorn sprider värmen åt sidorna. Trots att hösten tagit ett fast grepp om trädgården går det att hålla värmen på altanen eller uteplatsen.


Slang och regulator medföljer ej. Hos oss på BAUHAUS hittar du ett brett utbud av terrassvärmare och infravärmare. Välj bland golv-, bord- och takmodeller. De flesta värmare som drivs av gasol är golvmodeller, vars fot gömmer själva gasolflaska. De små bordsmodellerna med strålvärme är de effektivaste gasoldrivna värmarna på marknaden.


Dessa ska dock enbart användas utomhus , inte i uterum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg