måndag 26 maj 2014

Slang till portabel ac

Flyttbar portabel ac , luftkonditionering som inte kräver installation, bara att ansluta till vägguttag, lätta att flytta. Finns med evakueringsslang för värme. Kraftfullare modeller, portabel ac utan slang , evakuerar värmen med hjälp av en utomhusdel som förbinds av en smal slang med köldmedierör. Portabel luftkonditionering.


I många sovrum, kontor och andra mindre rum blir det för varmt på sommaren.

Den enklaste, snabbaste och billigaste lösningen på problemet är en portabel AC , som går lätt att flytta till det rum där den behövs mest för tillfället. Vi säljer två olika fabrikat – Linda och KCC – som vi själva testat med . Komihåg att den har en slang för varmluft så man måste ha ett fönster eller någon slags öppning ut. Ja, det sitter väl en kompressor på runt en hästkraft i en portabel AC.


Men den kanske kan vara något? Försöker hitta en som fungerar bra runt 3k och inte har färgen vit, då jag hatar när färgen bleknar. Jag undrar om det är möjligt att förlänga slangen till en portabel AC för att öka mobiliteten på anläggningen.


Jag tar ut varmluften genom ventil i väggen.

Om detta är möjligt, vilken slang skall man köpa, och var hittar man den. Diametern på min nuvarande slang är 127mm. Syftet med testet är att ta reda. Den som köper en portabel AC bör välja en som har en slang för att för att leda ut varmluften via ett fönster eller en ventilationskanal.


De som är utan slang fungerar . Du kan läsa artikeln här: Test portabel AC. Varmluften måste bort, så att modellerna som saknade slang inte kunde kyla är föga förvånande. Ett enkelt och billigt sätt att kyla rummet är att skaffa en luft-vatten växlare, en bilkylare går bra, koppla den med slang till kallvattenkranen och avlopp, sätt en fläkt . Ventil för montering av AC slang med frånluft. Högre kyleffekt ger svalare rum även när du kyler större ytor.


Om rummet har fuktig luft ska du välja en modell med inbyggd avfuktare. Vill du värma rummen väljer du en portabel AC som klarar uppvärmning. Välj typ av köldmedia, om . Med en luftkylare skapar du punktkyla samtidigt som du tillför fukt till luften.


Honeywell tillverkar robusta, kraftfulla och energisnåla luftkylare som kyler luften med hjälp av kallvatten – du får med andra ord en portabel, effektiv och miljövänlig luftkylare med låg . Det är väl i princip samma sak som att ha ett torkskåp med slang , fast man nu struntar i dragavbrottet (slangen räcker inte så långt) och den får . Behöver du svalka dig i värmen är ett hett tips att investera i en portabel AC.

Här kommer tips på vad du ska tänka på när du använder aircondition. Den kräver heller ingen installation utan kan enkelt flyttas (har hjul och kan rullas ) mellan rum. Enheten kyler och avfuktar rum upp till kvadratmeter. Ger ett diskret men stiligt intryck. Kyler med en effekt av 2. Anslut slang till en vetilationsöppning (fönster).


Har en tanke med frånluftsvärmen som leds bort med grov slang. Istället för att ha den genom ett fönster funderade jag på om det skulle funka att skicka ut . Lättanvänd mobil luftkonditioneringsenhet som kyler och avfuktar inomhusluften. Förutom timern och driftslägena är det möjligt att justera den. Har mailat på några annonser på dessa och de svarar alla tre att man måste ha en slang ut genom tex ett fönster.


Hmmm det är säkert meter till ett handfat eller badkaret och det känns ju lite krångligt. Nu fattar jag inte vad du menar, den måste ut genom . AC - slang ut genom fönstret? Inte kan väl denna apparat omvandla energin till ren kyla? Blir det inte en massa värme samtidigt? Var tar den värmen vägen?


De AC -aggregat jag varit i närkontakt med tidigare har tillfört mer värme än kyla och har bara fungerat som kylare om värmen har kunnat ledas bort från rummet via en slang eller . Vill du ändra temperaturinställning så trycker du bara på upp eller ned-knappen så visas inställd temperatur. När du är klar med inställningen återgår displayen till att visa rumstemperaturen. HACE AC Torino – funktion portabel ac.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg