fredag 16 maj 2014

Cykelställ clas ohlson

Snabb montering utan verktyg. Cykelhållare Thule Xpress 970. Ta med cykeln på semestern. Lättmontera justerbar infästning på dragkroken. Spännband för fixering av cyklar medföljer.


Välkommen till PriceRunner!

Hos oss hittar du flera modeller av cykelhållare, vissa för bakluckan och andra som du har på taket. Välj en modell som passar dina ändamål, vi har hållare för olika antal cyklar. Köp din cykelhållare eller cykelställ online hos oss. Fem av åtta cykelhållare för bil klarar inte kraven som branschen själv satt.


Och två av modellerna är så veka att en normalstark person kan böja dem bara han eller hon tar i lite. Testfaktas laboratorietest visar också att dyrast är bäst. Går det att använda som mekställ?


Eller kommer cykeln inte sitta fast nog för att det ska vara praktiskt?

Hajar inte riktigt hur det är tänkt att man ska hänga upp cykeln i det, så har svårt att avgöra om det skulle duga för mina behov eller ej. Clas Ohlsons cykelhållare sviktar i både gångjärn och i dragkroksfästet. Mont Blanc sviktar något runt dragkroken, medan de billigaste hållarna från Mekonomen och Jula håller måttet fullt ut.


Bäst i belastningstestet är Thule Xpress 97 som också står som testvinnare. Den är gedigen, lättanvänd och lika. Jämför priser och läs recensioner på Biltillbehör. Råd och Rön har testat cykelhållare som kläms fast på bilens dragkrok.


De flesta av cykelhållarna kommer färdigmonterade och är enkla att fästa på bilen. På vissa cykelhållare sitter cyklarna dessvärre inte fast särskilt väl och riskerar att skada varandra eller bilen. Dessutom riskerar cykelhållaren att sitta . Fri frakt och bra priser 1. Vid användning av utrustning som fästs bak på bilen är det viktigt att se till att registreringsskylten och bilens lampor syns. Läs om hur du aktiverar din digitala läsning!


Ser ut som u-byglar runt räcket med bult? Mitt största problem är att hitta vettiga takräcken. T-spår känns rätt angeläget, . Vi har samlat allt på ett. Frakt: okäntVisa erbjudande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg