måndag 26 maj 2014

Väggventil för väggmontage

Termostatstyrd väggventil för väggmontage , . OLC är ett runt överluftsdon för montering direkt på vägg. Leveranstid 2-dagar, 6kr inkl. Instruktionsfilm om hur du enkelt installerar väggventiler i ditt hus.


VÄGG GENOMFÖRING TL100DE.

Omfattas inte av utökad . Byt ventiler och förbättra inomhusklimatet En tallriksventil är en vanlig typ av ventil som du hittar till bra pris hos oss på Byggmax. Det är inte svårt att montera en ventil men fråga oss gärna om råd innan du väljer bland våra prisvärda produkter. OLC 1är ett cirkulärt överluftsdon för montering på vägg. Ventil med goda egenskaper vad det gäller ljudnivå, tryckfall och luftflödeskapacitet. Ljudreducerande väggventil för väggmontage , avsedd för kontinuerlig ventilation av bostäder.


Kvadratisk väggventil för väggmontage , avsedd för kontinuerlig ventilation av bostäder. Försedd med filter och kondensisolering.

Luftmängden regleras med ett steglöst spjäll vilket manövreras med ett skjutreglage. Klassisk väggventil för väggmontage , avsedd för kontinuerlig ventilation av bostäder. Standard Tilluftsventil för väggmontage.


I komplett utförande levereras ventilen med genomföring och ytterväggsgaller. Genomföringen består av tre modulrör, ett med bygglängd . Regleras med snören till läge öppen eller stängd. Kåpan är justerbar för att erhålla minimiflöde. Ventilen är försedd med filter och kraftig kondensisolering. Har en bra spridningsbild speciellt för golvvärme.


Stormsäkringen som är ett överventilationsskydd förhindrar energiförlust vid vindpåverkan. Grundflöde ställs in genom att justera ut kåpan från stängt läge. Se lagerstatus i din butik. Lagerstatus uppdaterades senast: 26.


Den är avsedd för kontinuerlig. För att minska risken för upplevt kallras bör ventil ej placeras vid soffor , sittgrupp mm. Undvik håltagning i reglar och i närheten av el- och vattenledningar.

Pax Väggventiler finns i två kanaldimensioner Ømm och Ø1mm. Väggstosen, med bajonettinfattning mot ventilens innerdel, medger en mycket bra åtkomlighet i samband med såväl rengöring som filterbyte. Med ett steglöst inställbart spjäll regleras de manuellt styrda ventilernas.


Väggventil för väggmontage , avsedd för kontinuerlig ventilation av bostäder. Bullerdämpande friskluftsventil med en unik kondensskyddan…. Friskluftsventil, komplett med väggenomföring, med en unik kon….


Levereras med genomföring och galler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg