tisdag 20 maj 2014

Kakelugn salu

Att köpa en antik kakelugn. Varje antik kakelugn är unik och finns endast i ett exemplar. Räkna med att nya mässingsluckor tillkommer även om de . Nedplockade, genomgångna och nedpackade gamla kakelugnar som är redo att sättas upp i sitt nya hem.


Vackra lättmonterad kakelugn med snygga kakelugnsluckor hittar ni på Keddy.

Kom in för att se vilken av våra Svenska kakelugnar som passar hemma hos er. Kontakta mig för mer information! Går du i tankar på att köpa en kakelugn ? På följande sidor får du tips om vad du ska tänka på, vart du kan vända dig och hur prisläget ser ut. Var kan jag köpa en kakelugn.


Med många års erfarenhet i det genuina hantverket, tillsammans med mycket kompetenta medarbetare erbjuder vi hjälp med hela processen från val av kakelugn till den blir uppsatt och godkänd. Kakelugn , Sturehovs Slott. Vi har ett stort antal antika kakelugnar på lager till salu och i vår verkstad .

Denna kakelugn är helt i original förutom fotställningen som är nytillverkad efter gammal förlaga. Norrköpings kakelugnsmakeri utför renoveringar och arbeten med k. Här kakelugnen som skall genomgå en total upprustning, och den är till salu för den som har den rätta miljön. Det är ingen idé att köpa den om man inte har en fastighet som just passar stilen och miljön. Läs även: Fem frågor till Mandelmanns som lever på självhushållning. Till huset som har en boyta på 1kvadrat och fyra sovrum hör.


Det här huset har blivit något av en snackis på Hemnet. Och det är inte svårt att förstå varför. Och sedan: Vad kan en sådan kosta? Säljaren vill ha ett bu så det är oklart vad prislappen kommer hamna på.


Läs också: Har du redan en eldstad ? Så här väljer du rätt ved till eldningen. Här är fem villor med kakelugn i Gästrikland som garanterat gör oktobermörket lite mysigare. Vitt, rosa och naturfärger som badar i ljus. På Hemnet hittar du bostäder som lägenheter, villor, radhus, tomter och fritidshus till salu genom svenska fastighetsmäklare.


Lägenheter till salu på Hemnet i Tysta gatan, Stockholms kommun.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg