måndag 12 maj 2014

Golvfläkt metall

Jämför priser och läs recensioner på Fläktar. Välkommen till PriceRunner! Snygg golvfläkt med stativ i metall. Lägre ljud med fläktdelar i metall.


När sommaren kommer och det blir varmt kan det vara skönt med en svalkande bris. Justerbar golvfläkt i krom för en frisk fläkt.

Golfläkten har en kraftfull motor med tre inställningar (låg, måttlig och hög), enkla knappar, en oscillatorratt ovanpå och ett tiltbart huvud för att styra luftflödet. Gerdmans har allt för kontor, lager och industri. Gratis frakt, utom DHL dörrleverans- 49kr. Golvfläkt Torn med hastigheter.


Ljudeffekt (LwA), 6dBA. Luften hämtas från golvet och cirkulerar i rummet, vilket g. Säkra betalningar års garanti, Ge omdöme! Fri frakt ▻ Stort sortiment ▻ Beställ idag.


Alltid fri frakt, Ge omdöme!

Om du har det varmt i köket, på din arbetsplats eller i sovrummet. Fläkt i metall med koppar-finish och st hastigheter En stilren fläkt i metall och koppar- finish. Nordic Home Culture golvfläkt , hastigheter, 40cm, oscillerande, tiltbar FT-5- Metall.


NORDIC HOME CULTURE golvfläkt , hastigheter, 40cm in diameter, oscil. Stilig och praktisk golvfläkt från HOMEWARE. Med denna praktiska golvfläkt från HOMEWARE kommer sommardagarna att bli skönare.


Den är tillverkad av metall och plast och har en höjd på ca. Kors bas som står stabilt på golvet. Enkel golvfläkt med tre hastigheter och en fläktdiameter på 40cm (16”).


Fläkten är oscillerande och har en motor på 50W. Säkerhetsgallret runt fläkten är tillverkat av metall och säkerställer att inga fingrar eller andra föremål råkar komma in i fläkten vid drift. Stilren fläkt med en diameter på hela 40cm som med sin runda bas står riktigt stabilt på underlaget. Välj mellan energibesparande hastigheter för att passa just dina behov. Med sin oscillerande funktion och justerbara höjd får du luften att sprida sig i hela rummet.


Den har galler i metall och svarta blad. Höjden gör att justeras mellan 1och 120cm. En oscillerande fläkt i kopparfärg med justerbar höjd (ungefär från till 1cm).


Konstruktionen är i plast förutom fläktgallret och foten som är i metall. Specifikation: hastigheter Svängradie: 85.

Oscillerande fläkt med design i kopparfärg och justerbar höjd (ungefär från till 1cm). Taklampa - metall - färg koppar - aldrig använd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg