tisdag 20 maj 2014

Elgiganten avfuktare

Med en våra avfuktare löser du problemet - och får ett bättre inomhusklimat på köpet. Fläktar, luftkonditionering, avfuktare eller luftrenare? Elgiganten har fläkten till ditt hem, välj mellan produkter som förbättrar ditt hemmaklimat.


Sandstrøm Luftavfuktare SDH20L13E - Luftavfuktare från Sandström med kapacitet att ta upp liter per dag i ett rum med maxstorlek m2. Lätt och enkelt att flytta.

Woods luftavfuktare MRD- Woods luftavfuktare MRDkommer med digital kontroll och lämpar sig för tvättstugor, torkrum och uppvärmda källare där du vill skapa ett bättre klimat. Wilfa avfuktare WDH- Gör ditt hus till en hälsosam plats att vara med den kraftfulla Wilfa avfuktare WDH20. Woods avfuktare är effektiva på att bli av med överflödig fukt och dålig lukt. Med en otrolig hållbarhet är Woods luftavfuktare kända för att hålla i många, många år.


Upptäck vårt sortiment av luftavfuktare, tillbehör och filter från Woods. Sandstrom avfuktare SDH50L16E (vit) - Sandström luftavfuktare med elektronisk kontroll och en vattentank med kapacitet på sex liter för ditt hem. Wood s utbytesfilter för luftavfuktare (5- pack).


Läs merProduktinformation.

Andra kunder har även tittat på. Electrolux avfuktare EXD20DN3W. Jämför priser på luftavfuktare. Välkommen till PriceRunner! Avfuktare förbättrar klimatet i hemmet och gör att tvätten torkar fortare.


Hög avfuktningskapacitet klarar större rumsytor och du bör välja en modell som matchar storleken på ytan den ska avfukta. Håll utkik efter om fjärrkontroll följer med och hur hög . Fukt uppstår lätt i källarutrymmen då den varma luften från ovanvåningen möter den kalla i källaren. Fukten kan också tränga in genom väggarna från den omliggande marken. Särskilt under sommaren och tidig höst kan detta leda till höga fuktighetsnivåer i källaren. För hög luftfuktighet kan skada huset . Behöver en avfuktare till tvättstugan kombinerat med duschrum och torkrum i källaren.


Var förbi både Mediamarkt och Elgiganten men antingen kunde. Registrera och få sex års garanti. Var noga med att behålla alla kvitton för filterköpen.


Du behöver lämna in dem vid en reklamation.

Notera att du inte behöver registrera dina filterbyten eller filterköp. Kan det möjligen vara den metoden av kyla som används i de här speciella eldrivna kylbagarna för bilen? Men i ett stort rum kan det väl inte ge mycket kyla. Vår lilla avfuktare (som fungerar med i princip samma teknik) drar 2watt. Den riktiga luftkonditioneringen har jag för mig drar över 8watt.


Filter Det tvättbara filtret gör att du alltid kan omgiva dig av ren och fräsch luft. Funktion för avfuktning Fukten behandlas tillsammans med luften, och därför kan denna AC även användas som avfuktare. Det finns två typer av luftavfuktare på marknaden.


De bygger på olika principer. En modell är att ha en kylavfuktare. Det är den vanligaste formen av avfuktare i de svenska hemmen. Där leds luften in i avfuktaren och kyls ner. När luften kyls ner kondenserar vattnet och kan fångas upp.


Vattnet leds i sin tur till en . Källare, badrum och tvättstugor är platser som har en tendens att bli fuktiga och få hög luftfuktighet, vilket kan orsaka skador i hemmet och hälsoproblem för oss människor. Prova en av våra luftavfuktare !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg