fredag 30 maj 2014

Säkerhetsventil

En säkerhetsventil är en ventil med en fjäder. Om trycket når det ventilen konstruerats för, eller ställts in på, så öppnas ventilen och släpper ut övertrycket. Inom VVS finns det olika säkerhetsventiler, en för värmesystem och en för dricksvatten. Vi hjälper dig gärna att dimensionera och välja rätt!


Vi erbjuder ett brett sortiment av säkerhetsventiler för applikationer inom flödesteknik.

Vi erbjuder dig smart förvaring och prisvärd renovering. Säkerhetsventil med utvändig G15-gänga och mm klämringskoppling. Rinkaby Rör säljer VVS, – kvalité, eget lager, fraktfritt och 1dagars returrätt. Besök oss via vår webbshop, i våra butiker i Rinkaby och Jönköping. Dynamiskt mottryck max av öppningstryck ( övertryck).


Exakt centrering och styrning av kägla. Lättningsratt för manuell .

Vi har ett brett sortiment och stor erfarenhet av branschen. MMA Sicura säkerhetsventil används normalt i slutna värmesystem med slutna expansionskärl. Dess funktion är att släppa ur vatten om trycket når sitt inställda värde. DNär fjäderbelastade säkerhetsventiler i vinkel med lättningsratt. Samtliga har inbyggt avtappningsläge.


För varmt och kallt vatten samt kylsystem. Max kW, samt beredarvolym upp till 2l. Hus av avzinkningshärdig mässing samt membran av EPDM. Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS.


Välkommen till PriceRunner! Snabbhet och lite smidighet här så löser du det utan allt för mycket spill. Prova med att öppna säkerhetsventilen lite innan byte så får du en . Köp Jämför Lägg till i inköpslista. Produktens tillgänglighet.


Reservdelar lagerhålls ej i butikerna. Beställ dem i butik, per telefon eller på nätet.

MONTERING, DRIFT OCH SKÖTSEL. Ventilen är avsedd för skydd mot övertryck i bla. Allt inom Golvvärme, VVS och El. Alltid Fri Frakt på Golvvärme.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg