fredag 30 maj 2014

Ventilationsaggregat rdkr

Ventilationsaggregat RDKR. Rätt till ändringar förbehålls. Reglercentralen reglerar den roterande värmeväxlaren och eventuell tilläggs värme för att hålla tilluftstempe- raturen vid det värde som önskas.


Användaren väljer i samråd med servicetekniker samt . RDKR är främst avsett för lägenheter, radhus och villor upp . Energidriftslägen REDUCERAD och NORMAL.

För mer information, besök vår hemsida! Dessa system är i första hand avsedda för bostäder och mindre lokaler. Minimaster med aggregatet placerat i kök kombinerat med spiskåpa.


Aggregatet är komplett med reglerutrustning för användning i system. Ersätt det med FläktWoods minimaster RDKR. Det är en vidareutveckling av FläktWoods aggregat RDKG och har. Det finns olika filterpack till denna aggregatmodell.


Se till att kontrollera vilken variant din maskin använder.

Efter månader, avlägsna de . Styrkortet i aggregatet styr den roterande värmeåter- vinnaren och eventuell tilläggsvärme för att hålla tillufts- temperaturen på önskad nivå. Då aggregatet har en elektrisk eftervärmare kan . Filter till ventilationsaggregat. Fläkt Woods RDKR Elvärmare passar Fläkt Woods FTX aggregat RDKR.


Omfattas inte av utökad ansvarstid vid entreprenad. Logga in för att se prisuppgifter. Avrundat till hel förpackning.


Alltomventilation för villaägare och företag som söker ventilationsprodukter och lösningar för inomhusmiljön. USV inomhusmiljö AB- alltomventilation har marknadens bästa sortiment- där FTX aggregat ingår samt kompletta byggsatser för villaägare. Fläktmotorer-takfläktar- reservdelar ingår. För bästa inomhusmiljö och ventilation bör du omsorgsfullt utforma ditt system och ta hänsyn till såväl ventilationsaggregat , eventuell värmeväxlare och alla andra komponenter som ingår i systemet och byggsatser inom ventilation. Testlab har testat åtta modeller av FTX-aggregat.


Mest energi går att spara in norra Sverige. System Minivent är ett FTX-system för ventilation med värmeåtervinning i villor och lägenheter samt mindre lokaler. Som centralenhet används ventilationsaggregat. RDKG eller RDKR med inbyggd manöverenhet.


Placering i varmt utrymme i bostäder eller lokaler.

Lätt tillgängligt för skötsel och service. Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Välkommen till PriceRunner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg