tisdag 27 maj 2014

Badrumsbutiken i stockholm ab

Badrumsbutiken är Stockholms största fullsorterade vvsbutik med allt inom badrum och kök. Förra året gick företaget med vinst. Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter miljoner.


Vi har det du söker för ditt spa eller badrum. Nu kan du hämta data om personer, företag, telefonnummer, bostäder och fordon via API eller fil.

BolagsforPrivat aktiebolag. Sök efter: Vidare till innehåll. En komplett VVS- butik med egna montörer samt webbshop. Försäljning av badrumsinredning och därmed förenlig verksamhet.


Ansvarig Peter Larsson år. Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar.


Spécialités: Välsorterad VVS-butik med reservdelar och utställning med badrumsmöber, kök- och tvättställsblandare mm.

Märken som Duravit, Axor, Hansgrohe,Tapwell m fl. Utför även installationer och badrumsrenoveringar. De kan verkligen allt om badrum. Ja, registrerad för F-skatt. Sön Stängt Helgdagar Stängt Jul-,Nyårs-,Påsk-,midsommarafton Stängt.


Planera din badrumsrenovering, handla badrumsinredning och köp kakel i våra badrumsbutiker i Stockholm och Göteborg. Vi är specialister på badrum! Sveriges största söktjänst för öppettider.


Du hittar våra badrumsmöbler, duschväggar, handdukstorkar och blandare i närmare 3välsorterade badrumsbutiker med utställning över hela landet. Skandinavisk VVS teknik AB. En av våra återförsäljare med utställning.


Välkommen att göra ett besök. Som badrumsentreprenör är det för oss en självklarhet att vi ska ha en badrumsbutik och showroom. Detta för att du som kund ska känna dig trygg i dina val.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg