tisdag 20 maj 2014

Flispanna

Med en helautomatisk drift sköter flispannan sotning av konvektionsdel, transport av bränsle, tändning och släckning av eld samt reglering av temperatur. Effektivare, tystare och energisnålare än någonsin! Vår flispanna är miljövänlig, ekonomisk och användarvänlig.


Elda flis, pellets eller ved med prisvärda värmepannor utrustade med den senaste tekniken! Med 1 säkerhet mot bakbran helautomatisk drift och en effektgrad över är ETA just nu Sveriges mest sålda flispanna. Flispanna , pelletspanna, vedpanna från EKOGREN.

ETA är flispannan för våra svenska förhållanden. Möjlighet att uppgradera matarskruvarna til. En högkvalitativ, smart konstruerad flispanna som även eldar ved. Gilles flispanna är ett utmärkt alternativ för uppvärmning av lite större fastigheter, då den finns upp till 1kW.


Gilles pannor har keramiskt eldstadsutrymme som ger en högeffektiv och miljömässigt riktig förbränning. På köpet får man en panna med . Sett till bränslepriset är flis oftast det klart billigaste bränslet att elda. Våra flispannor från Gilles är av hög kvalitet och konstruerade för långa drifttider och minimalt med underhåll.

Billig värme med en flispanna. Den mycket ekonomiska Mepu flispannan med låga användningskostnader, kan utrustas med olika finska tillverkares biobrännarsystem. Med flispannan kan man använda inhemsk energi såsom flis och torv och pellet. Frölings värmesystem med flispanna är helautomatisk, hållbar och har en universiellt tillämpningsområde. Finns i effektstorlek från kW!


Frolings flis- och spånpannor erbjuder med sitt breda effektspann ett unikt helautomatiskt värmesystem som fungerar med ett flertal typer av träflis. Ska du ha flispanna för köpesflis, tänk på att ta en tillverkare med riktigt grova skruvar och schakt för det sätter sig lätt om det är med oflisade kvistar o liknande. Ska du köpa flis i container utan att mellanlagra bör du kunna blåsa på flisen i förådet annars kan du få problem större problem med möglig flis än . Bio Kraft och Värme AB, Volter mikrokraftvärmeverk . Tänkte skriva lite om min installation av en ETA flispanna 50kwh. Ni får gärna kommentera och kritisera men låt det vara konstruktiv kritik.


ETA sätter en helt ny standard på säker bränsletransport. Passion för perfektionism. Vi på Mekano i Malung AB bygger färdiga anläggningar som värmesystem och flispannor.


Kundnätet är stort med allt från spannmålsbönder som kräver mycket värme under torksäsong till värmeverk som säljer värmen från våra värmesystem vidare. Fröling flispanna Tkan fås med effekt upp till 1kW. Detta pellets- och flisvärmesystem är ekonomiskt, kompakt och säkert!


Pannorna är primärt utvecklade för spannmålstorkning men kan med sin kompakta design och flexibla konstruktion enkelt anpassas till alla typer av varmluftsprocesser.

Båda panntyperna genererar minimalt . En panna avsedd för eldning av flis. Matningen av flis in i pannan sker oftast automatiskt. Flis kan eldas i exempelvis CFB-pannor och i pannor med roster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg