tisdag 27 maj 2014

Nynäshamn ångbryggeri

Du måste vara år eller äldre för att ta del av innehållet på vår sida. Nynäshamns Ångbryggeri är ett svenskt mikrobryggeri i Nynäshamn. I sortimentet finns produkter som Bedarö Bitter, Yttre Garden (Weißbier) och Smörpundet . Bryggerivisning med ölprovning. Adress : Lövlundsvägen 2-4.


Jag är glad att jag tog mig samman och satt mig i bilen och körde två kilometer från min båtplats.

Vilken härlig historia killarna i Hagges Bärsklubb har att berätta. Lär dig hur bryggning går till, prova både storsäljare och ibland helt unika öl. Hör den spännande historien – från kompisgänget med hembryggare till internationellt erkända hantverksbryggare. Upptäckarglädje och hantverkslusta har idag gett upphov till ett imponerande sortiment på inte mindre än olika öl.


Vi är glada att kunna erbjuda ett ölmättat whiskyfat som tidigare lagrat deras öl ”Sotholmen EXTRA stout”. Den 30e juni startar Nynäshamn Ångbryggeris tvådagars 20-årsjubileum. Firandet sker i och runt bryggeriet och öl serveras från hela sex olika barer.


Maltig, nyanserad doft med inslag av rågbrö apelsin och honung.

Pilsner- och karamellmalt samt humle av sorterna perle, tettnang och saaz. De reste runt i Europa och provade olika öltyper. Kamraterna började att brygga öl som hobby och idag är detta ett av Sveriges absolut bästa bryggerier. Förra året gick företaget med vinst. Det är en historia som hämtad . Det sitter endast män i styrelsen.


Företaget har anställda och omsätter 3miljoner. BRYGGINSTRUKTIONER FÖR SOTHOLMEN STOUT BY NYNÄSHAMN ÅNGBRYGGERI (LITER). Hur ska ni fira 20-årsjubileet? Det blir en stor fest i två dagar, ett pass på fredagen den . I dag har de bland annat mottagit World Beer Award för världens bästa Barley Wine och följs av en mängd ölfantaster i sociala medier.


Slutprodukten ligger oss oerhört . Rekommenderad läsning Allt utom en Stor Stark. För att fira sina första år i branschen så bjöd (kostade drygt 4kronor) de in . Hos oss kan du handla hantverksöl utan krångel, kollikrav eller dolda avgifter - Vi vill sprida kunskapen kring hantverket och produkterna som vi älskar. På Glasbanken får du tillgång till produkter som annars inte når ut i handeln.


Kategori: Malmö, Skåne, Gamla staden. Alt från Real ale till självrunen pilsner i Nynäs täcke.

Redig uppvärmning inför . Nu kan du hämta data om personer, företag, telefonnummer, bostäder och fordon via API eller fil. BolagsforPrivat aktiebolag. Verkställande direktör: Lars Tony . För år sedan var den liktydig med en stor stark.


Gediget ölhantverk av de nya småbryggerierna har sedan andra hälften av 90-talet ritat om den svenska ölkartan. Nytt, för skick, vänligen se bilder. Se gärna övriga underlägg, där jag gärna samfraktar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg