torsdag 8 maj 2014

Skorsten uddevalla

Skorsten - skorstenar, braskaminer, skorstensrenovering, sotning, skorstensfejarmästare, eldstäder, murspisar, insatsrör, murare - företag, adresser, telefonnummer. Besök oss gärna i vår butik där vi visar upp vårt sortiment. Vi är återförsäljare åt de största kaminleverantörerna på marknaden, vi kan leverera helheten från beställning till montage.


Om ni behöver reservdelar till er kamin, kassett eller kakelugn så hjälper vi gärna till. Ni kan även köpa rökrör samt övriga tillbehör .

Sveriges ledande butiker och kedja för brasvärme. Vi erbjuder braskaminer, kaminer, eldstäder, skorstenar, kakelugnar, vedspisar. BAUHAUS erbjuder ett brett sortiment av både kompletta skorstenspaket och rökrör som passar våra braskaminer!


Kaminexperten erbjuder skorstenar, skorstenar till kaminer och takhuvar bl. Schiedel – Europas största tillverkare av skorstenslösningar. Vid installation av eldstad så finns det en del att ta hänsyn till. Det är bland annat viktigt att kontrollera att bjälklaget tål belastningen, att avståndet mellan brännbart material och skorsten är tillräckligt samt vad sotaren behöver för att på ett säkert sätt kunna ta sig upp på taket.


Vi utför olika typer av besiktning på din fastighet.

Allt från att upptäcka sprickor på din skorsten och rökkanaler till att göra en sprängbesiktning. Westkustsotarna AB är verksam inom Skorsten , Entreprenör i Uddevalla. Hembesök Våra installatörer utför hembesök och rådgör med dig om lämpligt val av kamin, skorsten och placering.


Anpassa din skorsten efter behov med vårt skorstenspaket som du köper per meter, flexibelt och enkelt. Paketet består av en stålskorsten av högsta kvalitet speciellt framtagen och lämpad för vedeldade eldstäder som braskaminer, vedpannor och bastuaggregat. Skorstenen har ett unikt innerrör för ökad säkerhet och som . Jämför och utvärdera sotare i Uddevalla ! Vilken sotare är billigast och bäst? Begär gratis offerter här! Skorstenar i Göteborg - Återförsäljare av Premodul skorstenar i Göteborg Mölndal Uddevalla.


Kontakta våra återförsäljare av kaminer i Uddevalla. Hej, jag behöver en skorstenshuv till en skorsten som inte längre används. Den är kanske meter hög varför jag inte själv kan montera någon huv. Jag söker därför prisförslag på skorstensskydd inkl fågelskydd samt montering.


Huset ligger i Ljungskile ca söder om Uddevalla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg