fredag 23 maj 2014

Fläkt vägghängd

Brett sortiment av billiga vägghängda köksfläktar i många olika modeller och design. Med både externa och interna motor. Snabba fraktfria leveranser i hela landet. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


Som namnet indikerar ska är en vägghängd köksfläkt avsedd att monteras på väggen över en spis eller inbyggnadshäll.

Vanligtvis har en vägghängd köksfläkt en lite större kåpa i till exempel rostfritt stål eller glas och lämpar sig därför väl för normalstora och stora kök, men det finns även ett urval av . Stort utbud av köksfläktar och spiskåpor från de ledande tillverkarna. Frihängande, väggmontera slimmade, design och standard - för alla typer av kök. Qdrive-motor är extra tyst och har mycket hög kapacitet. Connect Systemed matchande häll kan fläkten styras direkt från hällen. Control Sensor bevakar ånga och lukter i luften - och justerar effekten så att den alltid är optimal.


Light Pro: anpassa din fläkt till din personliga stil.

Du som söker en köksfläkt i unik design hittar alltid lösningen hos Fjäråskupan. Besök vår webbplats redan idag. Unna köket en riktigt bra ventilationslösning genom att köpa en vägghängd köksfläkt.


Här hittar du ett stort utbud av snygga och högpresterande fläktar. Kanske vill du handla din köksfläkt från ett särskilt varumärke eller i en viss prisklass? En vägghängd köksfläkt med kolfilter tar bort matos i köket när du lagar mat.


En traditionell spiskåpa i ren design passar bra ihop med din övriga inredning. Vare sig om du är mitt uppe i en stor köksrenovering eller bara vill förändra med små medel i köket, finns här garanterat en fläkt för dig. Strömlinjeformad skorstensdesign. Supertyst Breeze-funktion. Middagen ska vara en socal tillställning som inte störs av fläktens ljud.


Hitta din köksfläkt bland vårt stora utbud av köksfläktar fån välkända varumärken som Franke och Electrolux. Det gör att det är möjligt att få en mycket personlig fläkt om man väljer Miele PUR68W. Köksfläkt för moderna kök.


Snygg design och lätt att rengöra. Belysningen HighPower LED som ger .

Underhängd: Fläkten monteras under ett köksskåp. Frihängd: En frihängd fläkt passar . Finns i många olika utföranden. Låt IKEA hjälpa dig hitta en vägghängd köksfläkt.


Vi har vägghängda köksfläktar som passar dina behov, oavsett om du vill ha en enkel standardfläkt eller en mer exklusiv modell. IKEA hjälper dig på hela din resa till drömköket, från inspiration och planering till finansiering, leverans och slutligen installation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg