måndag 26 maj 2014

Skorsten nvi

NVI , Näldens Värmeindustri AB är Sveriges enda renodlade tillverkare av modulskorstenar och har tillverkat skorstenar sedan 70-talet. I dag kan vi stolt säga att vi är proffs på att tillverka säkra skorstenssystem. Passar till alla eldstäder från enkla kaminer till stora villapannor.


Kvalité – modulerna är tillverkat i rostfritt stål vilket garanterar lång livslängd samt obrännbar stenull av högsta kvalité. P- och CE märkt för hela Europa och .

Vi har svaret på dina frågor om kaminer, kakelugnar, installationer och mer. Vår flexibla skorsten passar garanterat dig och ditt hem. NVI skorstenssystem tillverkar kvalitétsskorsten till alla eldstäder på marknaden. Stålskorstenen består av moduler som fogas samman via en han- och en hondel vilken sedan säkras med ett låsband. Detta är en beprövad och enkel montering som ger dig och din familj en läckagefri och säker skorsten.


NVI, Näldens Värmeindustri AB är Sveriges enda renodlade tillverkare av modulskorstenar och har tillverkat skorstenar sedan 70-talet. EN TRYGG OCH SÄKER SKORSTEN. Med NVI ´s skorstenssystem bygger du lätt en bra och säker skorsten på ett minimalt utrymme.

Ett beprövat och tillförlitligt skorstensmontage som ger dig en . Du kan få den i valfri färg. Näldens Vämeindustri AB i Jämtland har tillverkat skorstenar sedan 70- talet och är Sveriges enda renodlade tillverkare av modulskorstenar. Skorstenen är både trygg och vacker! Ingen vet hur säker din gamla skorsten är, byt istället ut den mot en ny säker NVI skorsten. Passa på att byta kamin och skorsten på samma gång.


På så sätt får du godkända produkter till en och samma arbetskostnad. Standardfärger är svart, grå . Förutom svart, grå och vit som är standard kan du få vilken färg du vill som tillval samt koppar, mässing och borstad rostfritt. Isolerad skorsten i plåt och som används till Wamsler, Attity Dovre med flera. Beräkna priset på din skorsten från NVI. Isokern blockskorsten från Schiedel används till Contura, . En trygg och modern skorsten till din kamin eller eldstad.


Vi har ett korstenssystem som är flexibelt, som passar alla kaminer och eldstäder samt är CE-märkt. Det uppfyller alla EU:s hälso-, miljö- och säkerhetskrav. Systemet med skorsten och rör är .

Säkerheten var en viktig fråga när vi valde kamin och skorsten. För oss som har barn är det viktigt att kunna sova tryggt om natten, även en kall vinter efter många timmars eldning. Vi vet att NVI har bra kvalitet på sitt material och det är även en fördel att skorstenen är designmässigt snygg då den är placerad centralt i vårt.


Det underlättar när skorstenen ska monteras och kan enkelt hanteras av endast en person. Planerar att sätta in braskamin, 1-planshus med platt tak, behöver en skorsten på 3-m där 1-m blir ovan taket. NVI :s skorstenar passar alla eldstäder och bränslen.


Modulsystem ser enkla ut att.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg