torsdag 17 juli 2014

Befuktare

Vårt sortiment av luftfuktare har allt inom hybridbefuktare, högtrycksbefuktare, kontorsbefuktare, evaporativ befuktare och ångbefuktare - för att ge den perfekta lösningen till dig. Befuktare är en viktig del av sömnapnébehandling för många patienter. Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna om befuktning vid sömnapnébehandling. Munters produkter hjälper dig med befuktning av luft, våra luftfuktare säkerställer optimal balans mellan effektiv, stabil drift och låg energiförbrukning.


Munters är en globalt ledande leverantör av evaporativ kylning.

Våra indirekta evaporativa kylare använder avdunstande vatten för att kyla luftströmmen . Speciellt i Sverige är det viktigt med befuktning av den luft som du andas in under natten då vi har väldigt torr luft inomhus under vintern. Detta kommer att medför en bättre och behagligare behandling. Denna befuktare placeras mellan CPAP- maskin och CPAP-mask så att luften som passerar CPAP-slangen blir fuktigare . Pressgjutningen i aluminium på motstånden och temperatursonden PTC.


CAREL), som finns på samtliga, garanterar pålitlighet och skydd mot överhettning även i avsaknad av underhåll. I versionen ”full optional”, har de värmande elementen en Niflon-beläggning som hindrar ämnen från att fastna och som skyddar .

Befuktare - befuktare , luftbehandling, ventilation, ventilationsprodukter, befuktning, befuktningssystem, behovsstyrd ventilation - företag, adresser, telefonnummer. Luftfuktaren bygger på evaporation, dvs avdunstning. Vatten rinner ner genom en fuktardyna som absorberar det.


Därefter befuktas luften som sedan passerar dynan, så att den relativa luftfuktigheten ökar till önskade nivåer. Eftersom befuktningstekniken bygger på evaporation, tillförs fukt endast i ångform. NeoPod Aktiv befuktning för Neonatal Transport. Användningen av aktiv befuktning under neonatal ventilation har använts i praktiken under flera år. Det har konstaterats att barn kan använda betydande värme reserver genom både hud och andning när ventilatorn i perioder har använts utan aktiv . Det finns inga produkter som överensstämmer med urvalet.


Förskrivare av dessa hjälpmedel är läkare eller specialistsjuksköterska. Kan förskrivas inom behovstrappa Vård och behandling, stegen 1. Livsuppehållande behov och 2. HAMILTON-H9fugter Hamilton Medical. Intelligent aktiv befuktare.


Slangseten levereras klara för användning och inkluderar värme, temperaturprober, vattenpåfyllning, Y-stycke och befuktarkammare.

Apparater för att hjälpa en person med andningssvårigheter att andas genom näsan, munnen eller genom ett hål i luftstrupen. Till exempel ventilatorer och respiratorer som filtrerar eller renar inandningsluften. Här ingår även CPAP och BIPAP.


Levereras med befuktare HumidAir, ClimateLineAir slang och praktisk transportväska. En ny start för behandling av sömnapné. AirSense AutoSet har en smidig, integrerad befuktare som ger dig bästa komfort.


Den erbjuder utöver sin snygga design, flera funktioner för ökad komfort och levererar automatisk . Hearingen hålls på Karolinska Universitetssjukhuset, mer detaljer om tid och plats utgår i kallelse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg