onsdag 30 juli 2014

Ugnsglas rengöring

Lär dig världens enklaste teknik för att rengöra ugnsluckan – skinande rent resultat utan miljöfarliga medel utlovas! Ugnsrengöring – bästa sätten att rengöra ugnen (enligt våra läsare). Det finns nästan lika många bra sätt att rengöra ugnen som det finns ugnar.


Vi tipsar om att rengöra ugnen med såpa, bakpulver och bikarbonat. Men även tandkräm och ett rakblad kan göra susen.

Här är de bästa sätten att rengöra. Jag har en IKEA-ugn, relativt ny, som jag idag hade tänkt rengöra. Själva ugnen var inga problem men det var när jag plockade. Vi har alla kämpat med det, ugnsluckan, och resultatet blir aldrig riktigt så bra som vi hade hoppats på. Hur rengör man ugnsluckan?


Strunta i dyra och miljöfarliga rengöringsmedel nästa gång och testa det här istället. Braskaminens glasluckor blir snabbt sotiga och kan vara svåra att rengöra. Med Annikas knep blir de inte bara skinande blanka, de blir som nya!

Att rengöra ugnsluckan är ett ständigt och återkommande problem. DIY Experts: How-To Clean the Inside of Oven Glass Doors - Duration: 6:34. Det kan vara svårt att komma åt alla vrår när du rengör ugnen. Vi visar dig hur det blir rent med ett gammalt.


Att torka ur ugnen måste väl ändå vara ett av de tråkigaste städmomenten? Det tar ti kraft och ofta får man ge. Men det finns sätt som är både effektiva och går snabbt.


Vi är nog många som har kämpat med att få ugnsluckan ren. Så här rengör du luckan bäst - utan dyra och miljöfarliga rengöringsmedel. Städa ugnen enkelt och naturligt. Det behöver inte bli ett heldagsprojekt, och det måste inte innebära miljöskadliga kemikalier.


Du kommer långt med såpa, bikarbonat och ättika. Har även talat med fastighetssköt. Men nu har jag hittat den här metoden, som gör rent ugnen så enkelt och smidigt att det nästan känns som att den gör rent sig själv! Met det här knepet slipper du dessutom att använda kemikalier och rengöringsmedel.


Vi tar det i två steg: Först rengöringen själva ugnen och sedan av glasfönstret.

Kom ihåg att rengöra glaset - rengöring av ugnsglaset. När det gäller rengöring av glasrutan är det enklast att ta ur glaset ut dörren och rengöra med diskmedel. Låt den ligga en halvtimme och tvätta sedan av den i diskhon. Rutan är vanligtvis fastskruvad men ändå lätt att ta bort.


Använder alltid Jif till all rengöring , den krämiga vita på flaska ej spray! Micropartiklar som hjälper till att polera bort all skit, den är BÄST i badrum, diskho , vår vita bänkskiva men kör alltid hela ugnen med den. Sen bara torka av med urvriden trasa.


Vet dock inte om det hjälpt lika bra med en sån hård hinna . Använd produkter som är speciellt avsedda för rengöring av ugnar och följ tillverkarens anvisningar till punkt och pricka. Rengör luckans glas med ett specifikt flytande rengöringsmedel. Det går att ta av ugnsluckan för att underlätta rengöring av ugnen (se UNDERHÅLL). Använder den knappt och särskilt skitig blir den inte heller. Men plåtarna däremot, räcker ju att de sätts in i ugnen så blir det svarta.


En glaslucka som är enkel att rengöra. Siemens skriver att man . Ugnsluckans glas är enkelt att rengöra. Man tar bort luckan och glaspanelerna för rengöring. Fler produktfördelar : Grillen försäkrar dig ett snabbt och fantastiskt grillresultat.


Värmereflekterande flerglaslucka - kan vidröras utan risk. Enkel rengöring med flyttbart övre värmeelement .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg