tisdag 15 juli 2014

Svendsen kamin

NSP svendsen är en unik serie kaminer i snygg design och många valbara delar. Denna kamin kan du designa precis som du vill ha den. Den är rå, tung, robust och den brinner som bara den. SVENDSEN går att få med förhöjningssocklar, i svart eller grålack och har fantastisk förbränning precis som sin storebror.


Med sitt strama, strikta utseende är denna urtypiska braskamin en eldstad det kommer att talas om. MED BAKUGN OCH TÄLJSTEN INKL LUCKA .

Designad och mångsidig värme. SVENDSEN går att få med bakugn, förhöjningssocklar, täljstensbeklädnad eller vattentank för radiatorerna. Täljsten har goda värmelagrande egenskaper och avger värme långsamt.


Förutom rejält med miljövänlig värme kan SVENDSEN med bakugn ombesörja såväl sockerkakor som matbröd – när du ändå är igång och eldar och håller ditt hus med billig värme. Med denna kamin tar du vedeldning till en modern form av gammaldags mysighet. Helt i tiden och så trendigt.


Braskaminen blir en sparbössa samtidigt som den sprider njutning. Att elda inhemskt bränsle som är koldioxidneutralt är genialiskt!

Nyheder, Priser, Billeder, Miljø og lovgivning. En effektiv braskamin till ett bra pris. Bygg en braskamin som passar dina behov. Man kan till och välja att delbetala braskaminen. Upplagd av Mikael Englund kl.


Skicka med e-postBlogThis! Hej Vilken kamin som är prisvärd är ju helt å hållet vad man är ute efter. Myselda eller som huvudsaklig uppvärming. Sedan är ju utseendet också beroende på vad man gillar.


Inte superbillig, men för oss prisvärd. Jämför priser och läs recensioner på Kaminer. Välkommen till PriceRunner! Resultatet blir dels en inredningsdetalj som ger ditt hus en exklusiv prägel och dels en effektiv och säker eldstad.


Svendsen kamin med bakugn. Valmöjligheten hos grundmodellerna är så gott som obegränsad - tre . Frau Lydia Elsen und ihre ebenso schweigsamen Neffen saßen wieder um dem warmen Kamin und nippten an ihren Teetassen und rauchten. Die Angst hockte zwischen den Schuldigen und schien als unsichtbares Gespenst Kälte . Die Gräfin Lydia betrachtete abermals ihre Neffen mit scheuer Eindringlichkeit und rückte fröstelnd ihren Sessel näher an den Kamin heran.

Dansk braskamin och danska braskaminer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg